Nie
Po prostu sprawdź listę broni z Arsenala - jest w tym dziale.
Juz dziala trzeba bylo zainstalowac specjalna wesje arsenala i latke do niego. To normalne ze mam 10 ak47 rozniacych sie kolorem drewna? To nie jest przypadkiem blad w wyswietlaniu nazwy?
Jak sie podmieni pliki OL 2.2 to sie wywala przy synchronizacji.
Jak używałem te mody , to osobno, dla każdej wersji.Wiele modów , koliduje ze sobą.
Ja zrobiłem tak: mam podstawkę,(+ kilka łatek/patchy), pod każdą wersję Moda.
Może zrób podobnie.Powodzenia. Myślę, że Elvis lub Filippo, którzy znają się lepiej,
mogą udzielić lepszych porad.
Mam 1.0005 i wersje arsenal moda tez pod 1.0005 tylko ze jak rozpakowuje to mam 2 game daty i folder 1.0005 i w nim tez gamedata.
Nie wiem jaką masz wersję Cienia . AMK jest pod 004, a Oblivion pod 004 i 005 .
Dobra zainstalowalem smarta i mam obliviona 2.2 a teraz mam problem bo nie wiem jak wrzucic arsenal moda. ![]()
No, nawet ja, Dinozaur, dałem radę. Oblivion jest świetny.Ta gra, mogła być taka,
od początku. Ciekawe, czy dystrybutor, słucha beta testerów, czy też wydaje grę
bez względów na wyniki.
Wypakowujesz do katalogu z grą.
Kurde jak to sie instaluje bo to jakis plik n7 i nie wiem co z tym zrobic.
Dobra , zrobię tak , ściągam AMK , Arsenal i Fix. Przetestuję .
Jeśli wygra Filippo stawiam lemoniadę a jeśli Leszek to nie wiem co ?
Wymienionego przeze mnie wyżej moda, też nie pożałuje ![]()
AMK Mod. Spróbuj, a nie pożałujesz ![]()
Oblivion Lost 2.2 + Arsenal Mod + Fix
To mnie zakręciliście, który mod lepiej instalować Oblivion czy AMK ?
Moja opinia? Warto, b.fajny mod, długo w niego grałem, naprawdę spoko mod.
Nie warte, chociaż 70 graczy w to gra. Cała prawda jest taka: to przerobiony AMK Mod z kilkoma wyciętymi i dodanymi funkcjami. Tak naprawdę mod wcale nie odzwierciedla niczego, co miało być w Oblivion Lost.
Mnie Ciekawi opinia kogoś kto w to grał. Warte jest to instalacji, jakie są wasze wrażenia?
Dodana nowa wersja.
Miśki moje… to jak to jest z tym OL? Arsenal Mod jest z nim już zintegrowany (dołączony), czy trzeba go sobie samemu wyszukać i zainstalować?