i dotarłem do ściany. WIem że mam iść do Wschodniej Prypeci po embrion Cienia Monolitu ale przejścia na tą chwilę nie mam, przyniosłem też mydło dla drugiego typa ale przejścia na Niezbadane Tereny nie dostałem bo chcą zrobić zwiad. Więc co teraz?
Tak jak napisałem wcześniej, wykonuj wszystkie dostępne zadania. Zacznij od Adrenaliny zadania na szkatułkę i sejf a dalej poleci. To jest cała linia fabularna Solanki i te zadania doprowadzą Cię do Warlabu i na inne lokacje.
I nie musisz za każdym razem cytować całego poprzedniego posta. Wystarczy wpisać nick po @ i wybrać z listy.
I sprawdź dobrze czy aby na pewno nie masz już tej notatki w plecaku, bo to mała rzecz,
A jeśli się nie pojawiła to musisz wczytać zapis sprzed wejścia do Sarkofagu i przejść go jeszcze raz. Ewentualnie podrzuć zapis żebym mógł sam sprawdzić.
Nie, myslałem że to zwykłe odblokowanie przejścia między lokacjami i nic więcej, nawet nie sprawdzałem czy coś mam w ekwipunku, skoro to Górnik ma moje PDA to zaraz tam lece ale najpierw zdjęcie elektrowni musze zrobić