A to nie on poprawiał tą mapę? Kurde nie pamiętam ale chyba o niego chodziło.
16 minut temu, Ignachinio napisał(a):
A to nie on poprawiał tą mapę? Kurde nie pamiętam ale chyba o niego chodziło.
Wykonałem cały ten wątek i co prawda nie ma zadania by iść do Astronoma tylko jest wspomniane przez Kła że Astronom się pojawił
Pielgrzym znalazł się w Barze ale nie ma nic dla mnie. Kilka razy w grze NPCty mówiły mi żeby dać mape Astronomowi ale oficjalnie zadania nie dostałem i mapy skopiowanej też nie
Poprawka, jednak mam tą mapę ale z Astrologiem nadal nie ma rozmowy. Nie wiem co jeszcze blokuje ten wątek
No ale masz kopię tej mapy? Potrzebujesz mapę bez znaczników. Musisz mieć kopię.
Podaj zapis tuż po rozmowie z Kłem to sprawdzę o co chodzi.
Nie masz się spotkać z kotem w szpitalu najpierw?
6 godzin temu, wariat napisał(a):
Załatwię to rano bo idę zaraz na nocną zmianę
W dniu 26.12.2024 o 10:46, wariat napisał(a):
prosze
886.sav (5.76 MB)
Czemu w misji jak zakładam egzo maskujące to nadal mnie widzą i atakują? Akumulator mam żółty oczywiście, mogę zdejmować bronie itp i nadal widzą
Bo w tej grze ezgo kamuflujące nie działa. Przynajmniej u mnie tak było.
W takim razie nie wiem jak skończyć misję w x10 gdzie mam się ukryć i zaczekać aż otworzą drzwi
Oni przychodzą i od razu strzelają i misja nieudana
Teoretycznie:
Nigdy nie zakładałeś tego ezgo
Nie masz żadnej broni w swoich rękach
Gdzieś kiedyś czytałem, że nie możesz mieć nic na głowie ani noktowizji ani latarki pusto.
Może masz coś z tego i dlatego Ci to nie działa.
5 godzin temu, Ignachinio napisał(a):
Bo w tej grze ezgo kamuflujące nie działa. Przynajmniej u mnie tak było.
Mi działał, po założeniu akumulatora trzeba moduł maskujący włączyć. Tylko nie podchodzić za blisko bo cię wykryją słuchem
Ok jednak działa, trzeba było przypisać klawisz
26 minut temu, Zwinny napisał(a):
Ok jednak działa, trzeba było przypisać klawisz
Ano, tylko nie podchodź za blisko
Ok ja mam pytanie. Jestem na Generatorach i zdobyliśmy baze. Wiem już że Pantera żyje, mam jej notatki z kodem do drzwi Warlabu ale wg poradnika po otworzeniu drzwi powinieniem zabrać dezaktywator do teleportu na Niezbadanych Terenach oraz podejść do jakiegoś betonowego bloku, przeszukać zwłoki i zabrać dokumenty. Tyle że tam nie ma żadnych zwłok i dokumentów. Tylko dezaktywator do teleportu i artefakt. Gdzie ten betonowy blok, zwłoki i dokumenty?
A dobra, tłumacz źle przetłumaczył. Chodziło o betonową drogę
Skąd mam zdobyć zdjęcie lalki? Bo zabawki już mam
mam pytanie odnośnie tego wątku z PDA Frajera i z tym snajperem co w Kordonie do mnie strzelał. Oddałem PDA Frajera do odkodowania ale został zepsuty i teraz mam odszukać jakiegoś Najemnika. Niestety z poradnika z którego korzystam nie ma tego wątku poruszonego. Możesz opisać co dalej? Albo jakiś link podesłać do poradnika. Może być po rusku byleby google Chrome mogło go automatycznie przetłumaczyć
Ten najemnik to nie Fenir?
Zrobiłeś już wątek PDA Krysiuka (bandyta dla Dzika) on Ci powie że to Fenir
Musisz otworzyć wątek bioradaru dla Kotobechemota także
No i dokumentów dla Dimaka we wschodniej prypecii.
Wtedy Fenir pojawi Ci się na Zatonie.
18 minut temu, Ignachinio napisał(a):
Ten najemnik to nie Fenir?
Zrobiłeś już wątek PDA Krysiuka (bandyta dla Dzika) on Ci powie że to Fenir
Musisz otworzyć wątek bioradaru dla Kotobechemota także
No i dokumentów dla Dimaka we wschodniej prypecii.
Wtedy Fenir pojawi Ci się na Zatonie.
o, to jeszcze daleko, ja dopiero PDA Bandyty zepsułem, Korzystam z tego poradnika https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1_generatory_ili_neulovimyj_zvezdochet/9-1-0-768
Ale niestety ten wątek został tam pominięty. Masz coś innego?
https://op-2.fandom.com/wiki/OP-2.2_quests#Black_Doctor tutaj masz poradnik do Op 2.2 Powodzenia!