32 minuty temu, wariat napisał(a):
Ok, wrzuciłem, pogadałem. Teraz zapis, wyłączyć gre i wywalić plik?
Po wyrzuceniu znowu jest wrogiem
w Op 2.0 był taki błąd. Nie wiem czy to ważne ale pamiętam, że tam potrafiła się cała Wolność obrazić a potem Woronin miał ale.
Wywalę plik i pogadam z sidorem, przecież ma opcję negocjacji. A mam jeszcze pytanie. Jupiter ma być taki pustawy? Bo na Janowie nikogo nie ma
W takim razie musisz grać z tym plikiem bo u Sidora chyba nie naprawisz relacji z samotnikiem. Sidor pomaga tylko z Powinnością, Wolnością i Kuzniecowem jeśli ten jest wrogi.
Z CN też Ci chyba pomoże znaczy tak podejrzewam jak kiedyś trafiłem w wsi któregoś przypadkiem to odwiedziłem go chyba. Ale pewny nie jestem sprawdzę dziś
Na Janów przyjdzie ekipa zgodnie z postępem fabuły. Aaz nie będzie siedział sam. Potem będzie zaspamowane ludźmi.
Idąc po laptopa zabiłem Potwora. Tak ma być czy była z nim jakaś misja? Bo pare razy jego imie się przewineło w grze ale żadne zadanie się nie pojawiło żeby go zabić
Potwora musisz zlikwidować i koniecznie zabrać jego unikatową broń.
Zabiłem i zabrałem. Bałem się tylko że zrobiłem to za szybko i jest z nim jakaś misja. Rozumiem że broń będzie dla mnie? xD
Tak choć jest ona przedmiotem z zadania łańcuszkowego W grze są lepsze karabiny Gaussa.
6 minut temu, Ignachinio napisał(a):
Tak choć jest ona przedmiotem z zadania łańcuszkowego W grze są lepsze karabiny Gaussa.
Np. ta wzorowana na karabinie plazmowym Tau?
Bardziej chodziło mi o Hostela… super karabin wyjaśniający wszystko.
Mam już Egze Czarnego Doktora. Bedzie to jeszcze jakoś rozwijane?
Nie, ale teraz będzie dostępne zadanie u Dimaka na przyniesienie mu dokumentów z Zatonu, po czym na Skadowsku pojawią się ważne postacie. No chyba że już to zrobiłeś.
1 minutę temu, wariat napisał(a):
Nie, ale teraz będzie dostępne zadanie u Dimaka na przyniesienie mu dokumentów z Zatonu, po czym na Skadowsku pojawią się ważne postacie. No chyba że już to zrobiłeś.
Zrobiłem. DO kogo uderzyć? Do Pilota?
Do kogo chcesz, ale z nich najważniejszy jest Fenrir i jego linia zadań.
5 minut temu, wariat napisał(a):
Do kogo chcesz, ale z nich najważniejszy jest Fenrir i jego linia zadań.
Nie spotkałem go jeszcze
3 minuty temu, Sarkazm napisał(a):
Nie spotkałem go jeszcze
Jeżeli zaniosłeś Dimakowi 3 dokumenty z Zatonu i otrzymałeś od Sidora sms o gościu który cię okradł na 70 koła to na Skadowsku pojawi się Fenrir, Prime, Bubulka i inne kwestowe postacie.
A jeśli ich nie ma to czegoś nie zrobiłeś.
43 minuty temu, wariat napisał(a):
Jeżeli zaniosłeś Dimakowi 3 dokumenty z Zatonu i otrzymałeś od Sidora sms o gościu który cię okradł na 70 koła to na Skadowsku pojawi się Fenrir, Prime, Bubulka i inne kwestowe postacie.
A jeśli ich nie ma to czegoś nie zrobiłeś.
Dokumenty mam zrobione ale nikt mnie nie okradł. Gdzie dochodzi do kradzieży?
Na pewnym etapie gry na Kordonie, gdy przechodzisz obok gospodarstwa w którym pomagałeś Lisowi, przychodzi sms “od Sidora” żeby przekazać jednemu typowi 70 koła, uruchamia się wtedy zadanie. Nie miałeś tego?