Linki są do plików na mojej prywatnej poczcie i na razie mogę zadeklarować, że poleżą tam do końca miesiąca.
Dzisiaj zadecyduję czy zostanę z netem w Vectra czy przeniosę się do firmy Domtel.
Piszę o tym ponieważ oznacza to między innymi zwiększenie szybkości uploadu.
Więc w razie potrzeby będę mógł ponownie wrzucić paczki i wystawić linki z tym, że będę mógł zrobić to szybciej .
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale jeśli możemy moje paczki udostępniać razem to jeszcze lepiej bo będzie je można pobierać
naprzemiennie
Natomiast wersja udostępnianej Soljanki OP-2 to Repack który był dostępny u Nas bez żadnych zmian poza tym,
że był rozpakowany i przepakowany w mniejsze paczki. Powtórzę, że paczki są bez hasła (500MB) i zawierają pliki naprawcze
więc powinno być ok.
Trzeba ją wypakować do katalogu gamedata w folderze z modem.
W paczce są pliki tekstur o rozdzielczości 1024 x 768 trzeba zmienić rozdzielczość każdego pliku na 2560 × 1080.
Nie bardzo zajmuje się obróbką zdjęć może ktoś u Nas wie jak to zrobić hurtowo ?
Jest to oryginalny repack który był sklejony przez Godlike natomiast, żeby było łatwiej repack wrzucić i pobierać z Yanka
przepakowałem go w małe paczki RAR. Wystarczy wejść do pierwszej paczki, przejść w paczce do katalogu STALKER OP-2
wskazać miejsce wypakowania wszystko wypakuje się automatycznie
i można grać.
2. Spolszczenie trzeba dodać !!
Używałem tej wersji: https://yadi.sk/d/bzwPVa2U3EEqkV
3. Zawartość rapacka oraz instrukcja instalacji według autora:
Zawartość repaka:
- Stalker Cień Czarnobyla 1.0006 (by Koma)
- Stalker OP-2 mod
- Stalker OP-2 Pacz 2.09
- Stalker OP-2 Pacz 2.09 fiks 2
- Wyłączenie antyczita (by Godlike)
- Poprawka na nieśmiertelne npc (autor nieznany)
Instalacja:
1. Wypakuj folder STALKER OP-2
2. Jeśli masz monitor o proporcjach innych niż 16x9 dograj odpowiedni plik z katalogu “przystosowanie do monitorów”
3. Graj przez bin/XR_3DA.exe
_ EDIT@ Dobra, DZIAŁA, przemieniałem gamedaty i jest ok. Ale zostawcie jakby trafił komuś się taki problem _
Chłopaki mam problem, to już k..wa są szczyt, no nie mam sił.. Nie wiem co pominąłem. Dość że za prawie każdym razem jakiś błąd crc wywala, nie ważne czy WR czy 7zip.. Nie ważne jaki dysk, to zaś xcore.dll
I wersja RUS przez steam, wersje PL tak samo nic
Rus przez repack
Próbowałem pirata
Nawet jak bez CRC jest, to znowu xcore.dll
NS 2016 o dziwo bez problemu wgrałem, ale OP2 za cholerę