OP-2

A sprawdziłeś czy masz kompletne biblioteki VC ++? Szczególnie te z 2005 i 2008r.

4 godziny temu, kondotier napisał:

A sprawdziłeś czy masz kompletne biblioteki VC ++? Szczególnie te z 2005 i 2008r.

Nic to nie dało, zrobiłem tak :

Downgrade ruskiego shoca do 1.0004

Instalacja op

Patch

Fix

Spolszczenie

Już działa, ściągnąłem paczę z drugiego tematu

Spolszczenie działa do repacka od SeregA-Lus?

witam . próbuję zainstalowac op2 bez skutku . linki do repaka z modem nie działają. op 2 przy instalacji tworzy folder o nazwie S T A L K E R,  czy tak to ma być ?

jeśli wskazuje mu żeby instalował sie na podstawce to zamienia pliki gamedatadb . pytanie wiec czy instalacja op2 ma zamieniać te pliki czy podstawka ma być rozpakowana w folderze gamedata? bo coś robie zle już ze 2 dni przy tym siedzę . 

Jak masz wersje Op 2 jako moda nie repacka to wypakuj sobie całość gdzieś do jakiegoś folderu na pulpicie, potem gamedata i jeśli jest bin przerzucasz do gry, potem wymagane fixy, na koniec spolszczenie i grasz.

Tylko widzę, że polecają ruską podstawkę najlepiej te od Komy.

dobra . przeczytałem cały temat , ściągnałem gdzieś repack zainstalowałem mod z instalatora  przerobiłem wszystkie błędy i działa 

Pierwsze wejście do pieczara i tam jestem bez niczego, tak ma być? 

Bo z tego co oglądałem to macie achtungi granaty a ja mam tylko lornetkę.?? 

a tam koło ciebie nie leży plecaczek, z którego masz zabrać uzbrojenie.

Obyczaje. A jest sposób żeby zabrać te uzbrojenie z pieczary ? 

Przecież Ty śnisz. Jak chcesz coś ze snu zabrać do realu? Tyle tylko że to sen proroczy, bo z jego osobami spotkasz się też w rzeczywistości.

Jak widzisz, wszedłem bez problemu.