1 Minus : Przewodowa od Bezprzewodowej różni się o około 20 zł.
2 Minus : Jak chcesz to możesz kupować z marketów jedno-razówki ( nie pamiętam prawidłowej nazwy ). Ale jeśli pad ma ci starczy na setki godzin to się opłaca jak najbardziej akumulatorki.
3 Minus : Jak padną baterie to co ma zrobić ?
4 Minus : Muszę przyznać , że nie rozumiem o co ci w tym chodzi.
Pad od Xboxa miga jak kończy się bateria więc jest wskaźnik. Na konsoli da się sprawdzić stan naładowania ale nie wiem czy da się na komputerze. Wtedy wsadzasz paluszki AA i grasz dalej. Pad od Xbox na bateriach AA potrafi wytrzymać miesiąc przeciętnego grania jak nie więcej.
Z padem jest tak , że tradycyjnie jak chodzi świeci się 1/4 loga Xbox’a. Mniej więcej 3-4 godziny przed rozładowaniem zaczynają się świecić wszystkie części. Tak jest na PC.
Właśnie żeby brakiem energii lub niskiego stanu naładowanie nie było jego przestanie działania. Jak by jakoś dawał znać o słabym naładowaniu był jakiś znak byłoby super gitowo.
, pada do Xboxa można też podłączyć przewodowo. Ma wyjście z przodu, sam tak zrobiłem jak wyczerpały się akumulatorki. Pasował kabel od telefonu. To dobry pad.
Podłączyć do kompa, jeśli nie trzeba dodatkowo jakoś kalibrować to wejść do opcji gry i wybrać go w sterowaniu jeśli jest taka możliwość.
Ps. w sumie nie jestem fanem scigałek, z NFS to lubiłem stare Porsche (Wanteda też chyba ukończyłem) ale z gier samochodowych/wyscigów sporo grałem w pierwszego Grida, nawet chyba był ostatnio gdzieś za darmo.
Jeśli chodzi o Wyścigówki to mogę ciebie zapewnić , że działa w 100% w: NFS MW ( 2005 ) Tylko sterowanie jest zepsute. NFS Pro Street , Grid , Grid 2 , Grid Autosport , Dirt 2 , Dirt 3 , Dirt Rally , Project CARS , F1 2010… i tak aż do F1 2016.
Jeśli chodzi o twojego Assasins Creed to ( może się wydawać głupie pytanie ) , ale czy włączasz pad’a przed włączeniem gry ? Jeśli nie , to proponuje tak zrobić. Może gra po prostu nie wykrywa pada bo za późno włączasz go ?