Według mnie to jest czytelne on jak nie mówi jaka skrytkę to widzisz jej położenie i wystarczy porównać z położeniem skrytki na mapie jak się uprę to Ci udowodnię, że się da. Tylko w weekend mnie nie ma do szkoły jadę w tygodniu jak znajdę czas w pisaniu mgr.
oprę?-oprzeć to się można o bar w knajpie :mrgreen: ,poprawiłem,żeby nasza młodzież złych nawyków nie nabierała,bo się jeszcze nam zacznie opierać i co zrobimy?-bas001
Wiem o tym! Chodzi mi o to, że jednego z tych penów o SVU nie dostajesz od Gandzi ale od Aszota. Poza tym większość ludzi, którzy posiadają info o schowkach (handlarze, barmani i inni) często nie mówią co jest w danej skrytce (“Nie mają pojęcia”), więc trzeba wiedzieć dokładnie, którą skrytkę kupić, żeby zdobyć dany pendrive. W przeciwnym razie, gdybyś chciał wykupić wszystkie skrytki od kogokolwiek wydasz kupę kasy i zalejesz się niepotrzebnym towarem. Mapka jest przydatna, ale niekompletna. Co z tego, że wiem, że handlarz Bandziorów ma kilka info o skrytkach z penami? Kupiłem chyba z pięć (za każdym razem mówił, że nie wie co jest w środku) i trafiłem jednego pena od SEVY. Reszta info to szmelc i niepotrzebnie je kupowałem.
Oj bystrzak to ty nie jesteś (bez obrazy). Gandzia daje ci info o skrytce z penami obie chyba mówi otwarcie, a na 100% o jednak 2 to skrytka pod krzakiem kolo anomalii tak chyba to opisuje. Na tej mapie masz opisane kto ci daje info o penach i jaki kolor taki mały kolorek w rogu i pokazuje gdzie są one umieszczone.
Znam tą mapkę, nie ma tam jednak opisu którą skrytkę kupić od danego handlarza, poza tym już wyłapałem jeden błąd (z penami w Wolności). Z mapki wynika, że dwa peny z SVD ma Gandzia, a tymczasem jednego ma Aszot.
Na mapce masz podane od kogo dostaniesz wiadomość o penach
KLIK