Polska-rozkład na mapie zainteresowania stalkerem

Mazowieckie Grodzisk Maz. wszystkie trzy części i większość spolszczonych modów ;]

Świętokrzyskie. Michniów. Gram we wszystkie części Stalkera + mody z naciskiem SoC.

Zimno, Lubelskie ~ 30 km od Tomaszowa Lubelskiego. Wszystkie części + masz modów do każdej z nich. Główne mody:

1. SoC - Sola, TŚ2, OL 2.2
  2. CN - Total Faction War, OGSM CN
  3. CoP - Winter of Death 2.0, SGM, Frosty Wind (mojego autorstwa)

Kiedyś Kraków , dziś Oslo, Trylogia. Z modów numero uno - Solianka…a potem Priboy Story, Zew monolitu i inne zmieniające fabułę.

2 tygodnie w miesiącu - Śląskie, Gliwice. Pozostałe 14 dni West Linton, Szkocja. Pozostałe 2 dni - w samolocie/samochodzie. I tak w kółko (taka dzika praca). Gram wtedy, kiedy w domu, a na tym forum jestem codziennie, bo jest super :).

Cała trylogia. ShoC, CS i CoP w wersji PL, dodatkowo ShoC i CS w wersji EN. Mam ogromną ochotę zagrać we wszystkie Sigerousy - na razie ukończyłem SGM do CoP, jestem w trakcie SGM CS, ale też czekam z niecierpliwością na polonizację SGM Geonesis.

PS: Kobal, siemka sąsiedzie :slight_smile: (my to przynajmniej mieszkamy 20 minut jazdy od siebie).

Acha, zapomniałem, że przeszedłem ShoC Complete i CS Complete - też mi się bardzo podobały, choć to de facto te same gry. Muszę przyznać, że mam naprawdę zryty palnik na temat tych gier…

No, świat jest mały :slight_smile: Tym bardziej, że pracuję w Gliwicach hehe.

Jak to ludzie przemieszczają się po świecie za pracą. Stalker uzależnia nawet jak się w niego nie gra, inne gry mnie nie interesują ta jest numer jeden, pewnie tak jest spowodowane klimatem stalka i świetnymi modami.

Jak to ludzie przemieszczają się po świecie za pracą.

A nie przyszło Ci do głowy, że to praca mnie odnalazła i poprosiła, żebym się dla niej przemieszczał? :wink:

Też tak może być. Ekonomia rządzi a kryzys wygrywa ale to nie temat o tym.

To jak widać, woj. Śląskie tutaj jest najliczniej prezentowane (przynajmniej na razie) :smiley:
Aaaa…zapomniałbym, jestem z Chorzowa :smiley:
Cała trylogia + mody wszelakie :slight_smile:

Temat się rozrósł , przydało by się rozszerzyć go o ankietę, nie mówię żeby wypisywać wszystkie miasta bo to nie ma sensu ale główne rejony polski :slight_smile:

Mazowieckie, Warszawa.
Części:S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla, S.T.A.L.K.E.R. Czyste Niebo.
Mody:Narodnaya Soljanka, Tajne Ścieżki 2.

No widzicie ja kiedyś do gliwic miałem zaledwie 30min… Wtedy jeszcze mieszkałem w zabrzu teraz jakoś od 3 lat mieszkam w kato… :slight_smile:

Temat się rozrósł , przydało by się rozszerzyć go o ankietę, nie mówię żeby wypisywać wszystkie miasta bo to nie ma sensu ale główne rejony polski.

A to nie wystarczy ? http://www.stalkerteam.pl/membermap/