Mazowieckie Grodzisk Maz. wszystkie trzy części i większość spolszczonych modów ;]
Świętokrzyskie. Michniów. Gram we wszystkie części Stalkera + mody z naciskiem SoC.
Zimno, Lubelskie ~ 30 km od Tomaszowa Lubelskiego. Wszystkie części + masz modów do każdej z nich. Główne mody:
- SoC - Sola, TŚ2, OL 2.2
- CN - Total Faction War, OGSM CN
- CoP - Winter of Death 2.0, SGM, Frosty Wind (mojego autorstwa)
Kiedyś Kraków , dziś Oslo, Trylogia. Z modów numero uno - Solianka…a potem Priboy Story, Zew monolitu i inne zmieniające fabułę.
2 tygodnie w miesiącu - Śląskie, Gliwice. Pozostałe 14 dni West Linton, Szkocja. Pozostałe 2 dni - w samolocie/samochodzie. I tak w kółko (taka dzika praca). Gram wtedy, kiedy w domu, a na tym forum jestem codziennie, bo jest super :).
Cała trylogia. ShoC, CS i CoP w wersji PL, dodatkowo ShoC i CS w wersji EN. Mam ogromną ochotę zagrać we wszystkie Sigerousy - na razie ukończyłem SGM do CoP, jestem w trakcie SGM CS, ale też czekam z niecierpliwością na polonizację SGM Geonesis.
PS: Kobal, siemka sąsiedzie
(my to przynajmniej mieszkamy 20 minut jazdy od siebie).
Acha, zapomniałem, że przeszedłem ShoC Complete i CS Complete - też mi się bardzo podobały, choć to de facto te same gry. Muszę przyznać, że mam naprawdę zryty palnik na temat tych gier…
No, świat jest mały
Tym bardziej, że pracuję w Gliwicach hehe.
Jak to ludzie przemieszczają się po świecie za pracą. Stalker uzależnia nawet jak się w niego nie gra, inne gry mnie nie interesują ta jest numer jeden, pewnie tak jest spowodowane klimatem stalka i świetnymi modami.
Jak to ludzie przemieszczają się po świecie za pracą.
A nie przyszło Ci do głowy, że to praca mnie odnalazła i poprosiła, żebym się dla niej przemieszczał? ![]()
Też tak może być. Ekonomia rządzi a kryzys wygrywa ale to nie temat o tym.
To jak widać, woj. Śląskie tutaj jest najliczniej prezentowane (przynajmniej na razie) ![]()
Aaaa…zapomniałbym, jestem z Chorzowa ![]()
Cała trylogia + mody wszelakie ![]()
Temat się rozrósł , przydało by się rozszerzyć go o ankietę, nie mówię żeby wypisywać wszystkie miasta bo to nie ma sensu ale główne rejony polski
Mazowieckie, Warszawa.
Części:S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla, S.T.A.L.K.E.R. Czyste Niebo.
Mody:Narodnaya Soljanka, Tajne Ścieżki 2.
No widzicie ja kiedyś do gliwic miałem zaledwie 30min… Wtedy jeszcze mieszkałem w zabrzu teraz jakoś od 3 lat mieszkam w kato… ![]()
Temat się rozrósł , przydało by się rozszerzyć go o ankietę, nie mówię żeby wypisywać wszystkie miasta bo to nie ma sensu ale główne rejony polski.
A to nie wystarczy ? http://www.stalkerteam.pl/membermap/