PODBICIE:
I jak poszło? Widzę, ze mod raczej Ci problemów nie sprawiał, bo pytań jak na lekarstwo stawiałeś.
A może już grasz w kolejną część? Ta jednak może znów przysporzyć problemów.
PODBICIE:
I jak poszło? Widzę, ze mod raczej Ci problemów nie sprawiał, bo pytań jak na lekarstwo stawiałeś.
A może już grasz w kolejną część? Ta jednak może znów przysporzyć problemów.
pomogło, szedłem po prostu pod inny most, są bardzo podobne, właśnie go skończyłem, bez poradnika by było ciężko, co tu teraz? honor najemnika? hmm?
Widzisz jak szedleś jak burza Teraz Honor Najemnika i potem na spokojnie Ostatni Stalker i będziesz miał całą historię w malym palcu.
Teraz ty będziesz odpisywał na problemy
e tam, w te starocie to chyba tylko ja jeszcze gram honor najemnika na pewno zrobię ale do OSa już nie podchodzę, po pierwsze to mam za słaby sprzęt a po drugie dwa razy do niego podchodziłem i za dużo nerwów mnie kosztował
Jak przywrócić oryginalną muzykę w menu? Nie każdy słucha tego ku***twa.
Jak odpalić ciężarówkę w ostatniej misji? Trzeba ścigać Bergera.
Musisz w opcjach gry sobie przypisać klawisz do odpalania samochodu. Info w pierwszym poście.
W dniu 18.03.2019 o 18:29, cez137 napisał:
e tam, w te starocie to chyba tylko ja jeszcze gram !(<base_url>/static/other/emoticons/008.gif)
Wyobraź sobie że nie tylko Ty. Właśnie skończyłem
Te starocie żyć jeszcze długo będą. Tłumaczenie to wiadomo, podstawa, ale bez poradnika bardzo ciężko by było chwilami. Dlatego podziękował za ten temat i za wkład ludzi dobrej woli.
“Poszukiwacze” deko jakby lepsiejsza, co nie znaczy że “Powinność” przynudza. Czas na Upadłą gwiazdę ![]()
20 godzin temu, Qjanusz napisał:
Czas na Upadłą gwiazdę
polecam, jeden z moich ulubionych modów
@kondotier Witam gdzie mogę odszukać Pinocheta po przejściu do CEA z Prypeci po kolei.
Kanon1022 - tutaj masz poradnik:
A tutaj wideo poradniki:
@vidkunsen Dzięki , znalazłem ale nie chce gadać nie ma ,żadnego dialogu. Bo Pinochet to por. Czernienko.
Kanon1022 - oni wszyscy służyli i znają się z syfu - wojska.
@vidkunsen Czego nie ma ,żadnego dialogu.
Trenuj powtórki, lub czegoś nie wykonałeś wcale lub prawidłowo nie wykonałeś - skrypt nie chce zaskoczyć, można podejść, zapisać a potem wgrać i skrypt może zaskoczyć - któryś z wariantów.