Problem z Doliną Mroku oraz Wysypiskiem

Przejść do Doliny mroku jest kilka. Jeżeli grałeś już w So.C. to pamiętasz przejście z Wysypiska. Znajduje się za Pchlim Targiem, musisz iść w kierunku rzadkiego lasku a po prawej stronie będziesz mijał stawek-bagienko. Inne przejścia Z Wysypiska do Doliny Mroku znajdują się na prawo od tego który Ci opisałem. Powinieneś meić zaznaczone na mapie w PDA. Mylisz się jednak co do tego że jest tam baza Powinności gdyż jest tam akurat baza wrogiej do niej frakcji - Wolność.
Obawiam się jednak czy nie pomyliłeś nazw lokacji? W So.C. z bazy Powinności w Barze można było dostać się do Dziczy a z niej do Jantaru, Magazynów Wojskowych i Wysypiska.
Zastanawiam się czy nie chodzi Ci o Jantar lub Magazyny wojskowe?
Co zadań z odbijaniem i utrzymaniem pozycji to niestety bywają kłopoty gdyż posiłki przychodzą po dość długim czasie a czasami nie chce nam się na nie czekać. Jeżeli puntu ponownie nie zajmie wróg lub mutanty to po przybyciu posiłków zadanie będziesz miał zaliczone. Napisz może jakie zadanie masz do wykonania w tej dolinie Mroku to dojdziemy co to za lokacja.

Hmm z tym ogniskiem to spróbuj zapisać (quick albo reczny save) i wczytaj na nowo też miałem taki problem lecz gdy wczytałem wszystko było OK i zadanie zaliczyli.