Problem z osiągnięciami w GAMMA

23 godziny temu, Marcx napisał(a):

@Wojkru Pierwsze pytanie ----> czy masz spolszczenie pobrane z tego portalu G.a.m.m.a . To b. ważne.

Jeśli tak , wejdź proszę do folderu twojej GAMMY odszukaj folder ’ mods ’ otwórz go. U mnie wygląda to tak :

a następnie tak jak widać poniżej wpisz w prawym górnym rogu w okienku wyszukiwania ui_st_encyclopedia_achievements.xml … windows wyszuka 5 plików

Otwórz Notatnikiem++ dowolny z nich z folderu eng lub rus odszukaj linii 69 ( Heavy Pockets ) …i porównaj to teraz otwierając taki sam plik z folderu pol

T****o co widać w lewym dolnym narożniku odnośnie nazwy gry nie jest tym co powinno tam być. Dlatego na początku moje pierwsze pytanie.

Ukryj zawartość

Już nie wdając się w szczegóły wstawiam 2 fotki, które poprowadzą cię do następnego porównania. Wchodzisz do folderu wpisujesz czego szukać … otwierasz …porównujesz.

w rezultacie i tak to powinno wyglądać . ( nazwa w lewym dolnym narożniku.)

Co do ilości modów aktywnych , to nie bardzo można się zorientować co wyłączyłeś Widać na tym co wstawiłeś, że aktywnych jest 417 modów. Ile ich jest na profilu domyślnym ??? Porównaj sobie.

To moje aktywne :

Powodzenia Stalkerze .

Przez chwilę myślałem, że wystarczy zmienić te liczby na 1 milion, ale chyba to nic nie zmieni. Czyli trzeba uzbierać 10 milionów rubli i nastąpił błąd w tłumaczeniu? Dobrze rozumiem?