W dniu 29.05.2020 o 22:21, kondotier napisał:
@Włóczykij Ale 15 wypowiedzi na dwa lata tu pobytu to niewiele, aby znać Twoje obycie z modami.
Nie pamiętam z czasów gdy mod był ogrywany prze wielu forumowiczów, aby ktoś miał taki problem. Wrzuć do SB pytanie dla innych grających w tego moda, może któryś coś pamięta.
W dniu 29.05.2020 o 22:39, wariat napisał:
No właśnie. Nie powinieneś. Zwłaszcza w Egzo Monolitu, najlepszym pancerzu w modzie.
Coś mi tu śmierdzi, ale nie wiem co.
Przeglądając temat nikt nie miał takich problemów, ba, ja tego moda 2 razy ukończyłem i nic podobnego u mnie nie miało miejsca.
Dla pewności i z czystej ciekawości zapytam - a Ty nic nie grzebałeś w plikach moda? Nie dorzucałeś jakichś modów - usprawniaczy do folderu gry?
Wybacz. Wiem, że dziwnie wygląda to moje udzielanie się, a mianowicie prawie jego brak. Powodem jest brak problemów związanych z modami, itd. Też często nie miałem czasu dla siebie, ale na pewno będę tu coraz częściej zaglądał. Mam nadzieję, że to mnie choć ciut usprawiedliwiło.
A co do grzebania w plikach - NIC NIE ROBIŁEM. Z początku chciałem zwiększyć sobie udźwig, tak do 2T, ale i tak mam nadwyżkę ~100kg i mogę długo biegać sprintem, skakać, itp., a kondycha nie spada, więc nawet nie sprawdzałem, czy odpowiednie pliki .ltx znajdują się w folderze z grą.
Zaznaczam, że na innym PC jest to samo, co u mnie. Pamiętam, że pobierałem moda, który ma od razu, jakieś Fix’y, itd.
Po prostu instaluję CS v1.5.10, usuwam katalogi “bin” i patches", a następnie wklejam zawartość obrazu (lub wypakowuję archiwum) do folderu z grą. To wszystko.