PROBLEMY TECHNICZNE w Odrodzony - Duplikat 7.63

@StalA68 Daj więcej informacji. Na jakim etapie gry jesteś, jaka to lokacja, ew. jakie zadanie robisz. I kiedy pojawiło się to psi promieniowania. Sprawdź parametry artów jakie nosisz.

Jak mam założony kombinezon to ikonka psi świeci na zielono, jak zdejmę to świeci na lekko żółto. O co chodzi?

@StalA68 Nie odpowiedziałeś na moje pytania. A odpowiedź na ostatnie Twoje pytanie jest bardzo prosta. Popatrz w parametry SEVA, to zobaczysz, że ma on pewne wartości psi ochrony. I z tego wynika, że jesteś w rejonie gdzie jest mocne psi, a Ty nie masz właściwej ochrony. Jak nie dasz więcej wyjaśnień, to tylko on Ci odpowie.

Cześć.

Na każdej lokacji świeci się ikonka, obecnie mam egzoszkielet wolności podrasowany, ochrona psi na poziomie 69. Obecnie robię zadanie dogonić Kła. Nie pamiętam kiedy zaświeciła ikonka, w którym momencie rozgrywki.

@StalA68 To dziwna sprawa, skąd to stałe psi. A nie masz powieszonego jakiegoś arta z ujemnym psi? To tylko przypuszczenie. To nienormalna w tym modzie sytuacja. Przed Tobą, nikt z grających takiego przypadku nie zgłaszał, więc chyba nie miał.

Dobrze by było jeśli zachowałeś, wgrać jakiś stary zapis dla sprawdzenia. Bo nie radzę grać z czymś takim dalej. Mod ma dość swoich utrudnień, aby jeszcze to psi na stałe ciągnąć z sobą. Lepiej zacząć od nowa i pilnować aby takie coś nie przeszkadzało.

Za daleko zaszedłem, dziwne, nie mam żadnych artów z ujemnym psi. Dodatkowo ściągam kombinezon i ikonka łapie kolor jasno żółty z zielonego. Zobaczymy, może ktoś da pozytywne halo.

@StalA68 W modzie występują choroby. Jest chyba takie lekarstwo jak antyzombin, do kupienia u Sidora, lub leczy Sacharow.

Jeśli się okaże, że i to nie pomoże, to mod jest “pamiętliwy” i nie puści Cię w pewnym momencie dalej. I nie ma zlituj się, żadne “jestem za daleko” nie jest tłumaczeniem. To nie jest mod wyścigowy. Jak się nie pozna przyczyny “psichoroby” nie będzie można podać “lekarstwa”.

Ja w moda ( łącznie z testowaniem spolszczenia ) grałem kilkukrotnie, nie zawsze z powodzeniem. Ratowało tylko wrócenie do zapisów bez obciążeń, lub nowa gra. To Ci powie każdy, kto moda przeszedł. A że ja przeszedłem, masz potwierdzone zrzutami i opisem sceny finałowej ze Striełokiem przy rowie w Barze.

Takie to już są wszystkie mody ERa, nie wybaczają najmniejszego błędu.

Cześć.

Wszystko rozumiem, dziękuję. Zobaczę co da ewentualne leczenie. Ja się nie ścigam, po prostu gram. Wcześniej ikonka gasła. Zobaczymy.

Temat załatwiony. Michałycz w wiosce pijawek w wieży ma lek i pomogło.

@StalA68 To dobrze, że już wiesz co w takich sytuacjach robić.

Tylko jeszcze zapamiętaj, że w modzie jest kilka wątków, które trzeba prowadzić równolegle. Jeśli się z którymś za bardzo zapędzisz, mod Cię przytrzyma, dopóki nie nadrobisz w pozostałych wątkach.

Od czasu do czasu, może Ci się pojawić taki fioletowy napis na górze ekranu, informujący o procencie zgodności Twojej gry z założeniami Era. Im wyższy ten procent, tym lepiej.

Może Ci też pojawić się czerwony SMS, że zginął jakiś ważny enpec. Wtedy trzeba wgrać wcześniejszy zapis i gnać tam gdzie on był jeszcze żywy i go uratować.

Bo bez niego dalsza gra jest bezcelowa.

Tak jest, jedno mądre słowo i gramy dalej.

Pozdrawiam.