pROvAK's Weapon Overhaul v2.6

Serio? Poszukaj wersję która jest wrzucona na MediaFire. 

każda działa na anomaly 1.5.1?

No szczerze mówiąc nie wiem, wiem że pierwsze wersje jak robił to były na 1.5.0. hm… 3 filmiki przed wersja które mają TAZa 3.0 i TAZ 2.0 wiem że są na 1.5.1 bo ja taką wersję mam akurat (taka bez TAZa) ona się wyróżnia tym że bronie celowniki 3d mają. Te z TAZEM już niestety nie. 

znalazlem z 14 kwietnia tego roku filmik i tam wersja jest na 1.5.1

1 polubienie

mam pytanie pracował ktoś nad spolszczeniem tego moda ? albo modów wchodzących w skład ? 

Nie ma sensu za bardzo pakować się w polonizacje tego moda bo co 2 miesiące nowe wersje wychodzą i każda coś nowego dodaję. Tłumacze by musieli cały czas na nowo tłumaczyć za każdym razem jakby nowa wersja wychodziła. 

3 polubienia

miał ktoś z was problem z crashem gry podczas próby dodania granatników do broni m203 i g25 w większości przypadków gra mi wywala podczas próby wyekwipowania takiej broni.

Poszperaj kanał provaka może jakiś fix jest.

Jeżeli ktoś by chciał pobrać moda z innej strony niż MEGA to łapcie linka:

Mediafirehttps://www.mediafire.com/file/99c0zoo70393sjg/gamedata2.6.rar/file

Google Drive: https://drive.google.com/file/d/1p_lXZn_2796F5LKyHsFPZ4JlbpoiNGCc/view

3 polubienia

Nagrałem filmik z moda, jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda.

1 polubienie

to w tym modzie jest jakiś bullet time jak w Matrixie albo w Maxie Paynie?

Fajny ten rewolwer na początku i Thompson później, w ogóle fajnie wyglądają takie kombinacje uzbrojenia. Tu taki staroć, a do tego jakaś super nowoczesna giwera z 4 celownikami

Aż muszę sobie poczytać o tym modzie…i chyba tylko poczytać bo gdzie by to u mnie poszło

No w modzie jest w ciul broni, pROvAK z TAZ 2.0 niektóre nawet przeniósł. Tylko że mod jest tak niestabilny i ma dużo błędów. Żeby było ciekawie, jest miotacz ognia, minigun i kusza  
Ale mod potrafi wywalić przez zwykłe wyrzucenie przedmiotu z plecaka  ale tak to naprawdę kozacko wygląda.

Ten revolver z Metro jest  

Wygląda na to, że mogę pożegnać Drogę na Północ z dysku. Skoro zbrojownia TAZ jest dostępna na platformie z największą liczbą dostępnych dodatków to pozostaje próbować. Choć sam nie jestem fanem nowoczesnego uzbrojenia z tego pakietu i jeden celownik z granatnikiem oraz tłumikiem to dla mnie wystarcza…

nie wiem jak to wygląda z fabułą, bo ja się bawiłem spawnerem przedmiotów (karabinów jest w ciul dużo). Reszta broni też jest kozacka ale mod jest niedopracowany, zwykłe revolvery są źle ustawione i bardzo dziwnie się strzela, niektóre bronie bo wyrzuceniu z plecaka powodują errora zaś niektóre mają problemy z nazwa albo opisem, były też takie gdzie nie było w ogóle modeli lub animacje do nich źle współgrały. Nie wszystkie też bronie posiadają celowniki 3d. 

Sam w sobie mod dodaje mnóstwo rzeczy, gigantyczna ilość broni, dodatków czy przedmiotów jest największą zaletą tej paczki ale są 2 duże wady 

• Jest niedopracowany

• Od wszystkiego się crashuje 

Mod ma też problemy jeśli się zejdzie na niższy render niż DX11. Da się grać na niższych ale wtedy wzrasta ryzyko że nawet same wejście w menu powoduję wylot.

Jako mniejszą alternatywę polecam BaS(BOOMSTICKS AND SHARPSTICKS), nigdy nie miałem crasha a sama broń jest bardziej soczysta(Importy z EFT WP).

Warto sprawdzić, a ostatnio addon miał update(22.08.21)

2 polubienia

Tak to też jest ciekawy dodatek. Używałem go za nim Anomaly 1.5.1 wyszedł

Bullet time to osobny addon, nie potrzeba do tego provaka. Działa przy włączonym debug mode https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/addons/bullet-time-enhanced

1 polubienie

Dzisiaj być może kolejny filmik z moda wrzucę

Odkryłem że glow sticki są  Kompletnie o nich nie wiedziałem