Im wi?cej dynamicznych obiektów tym wi?ksze wymagania.Ja te? chc? takie bajery ale nie mam “komputer z NASA”
Rozdzielczosc niska, anty-aliasing na zero, cienie , i dasz rade
Tylko ?eby nie spaprali projektu bo b?dzie straszna lipa. Ju? si? boj?.
Du?o mo?na o tym mówi?. Ja chc? du?o Stref? jak ?wiat w Fallout3 bez ?adowania. I ten pomys? z pierwszymi stalkerami nie jest z?y a nawet bardzo dobry. Fajnie te? jak mo?na by?o by np. po 5 minutach ?ci?ga? pancerze z trupów.
Owszem, Zona powinna by? du?a. Ba, powinna by? 10 razy wi?ksza, ni? obecnie, bardziej szczegó?owa i z du?o wi?ksz? liczb? dost?pnych lokacji. Mi?o by by?o, gdyby mo?na by?o explorowa? np. ka?dy budynek, a nie jak w CoP - gdzie wi?kszo?? bloków by?a pozamykana na amen..
Przyda?a by sie te? lepsza reakcja ró?nych obiektów na fizyczne oddzia?ywanie - wal?c z granatnika w budynek chcia?bym widzie?, jak doznaje on uszkodze?. A po wej?ciu w anomali? - chcia?bym - skoro mn? kr?ci trzy metry nad ziemi? - by krajobraz zachowywa? si? stosownie - czyli te? kr?ci?.
10 razy wi?ksza?To jeszcze i helikopter by si? przyda?
I samochody których mi brakowa?o zawsze
10 razy wi?ksza?To jeszcze i helikopter by si? przyda?
Tak takim Mi 24 bym sobie polata? Latam takim ale w Arma 2
Przyda?y by si? tak?e ??czenie w grupy
No to masz multi nie ?
Pewnie Ale mo?e za?o?? temat Arma 2 ?eby nie by?o A co do stalkera to jak mówi?em helikoptery ale wiadomo za odpowiedni? op?at? lub za zas?ugi
Ja tam wole zwyk?ego stalkera na piechot? i powolutku.jak helikoptery to zaraz potem i czo?gi si? zrobi? i dzia?a samobie?ne na ko?cu F16.I gdzie tu potem klimat zony?
Nowa ods?ona ma si? toczy? w starym miejscu znanym z cienia. Ciekawe jaka b?dzie fabu?a i w kogo tym razem b?dziemy si? wciela?. Silnym rywalem b?dzie lost alfa, na którego wszyscy czekamy.
Specjalnych nowo?ci si? nie spodziewam.Co mo?na by?o wymy?li? nowego to moderzy ju? wymy?lili.Ale na gr? czekam i nie mog? si? doczeka?.Ciekawe tylko czy uda mi si? j? odpali?.Na razie z trzech cz??ci tylko cie? czarnobyla normalnie sz?o gra?.Czyste niebo czekanie na patcha bo gry nie sz?o uruchomi?,zew prypeci uszkodzona p?yta i 2 tygodnie czekania na wymian?
Ju? w zewie prypeci wida? du?y wp?yw moderów na gre. Teraz trudno pisa? o tym co b?dzie je?eli gsc nie ujawni?o nic konkretnego. Oby nie zniszczono klimatu.
No tym si? martwi?
(…)Co mo?na by?o wymy?li? nowego to moderzy ju? wymy?lili(…)
E..nie wszystko. Osobi?cie brak mi dziewczyn w Zonie ![]()
Co to za dziewczyny w egzo i masce p/gazowej?
Jak ju? kiedy? kto? mówi? … Dziewczyna nie przetrwa a Strefie powiedzmy sobie szczerze. Jako ?e jeste?my m??czyznami mówi? z mostu kto nie chcia? by po 2-3 latach siedz?c w Strefie ( gdzie ka?da godzina ?ycia to dar od Boga ) pój?? do ?ó?ka z dziewczyn? ? Nawet gdy ka?dy mówi ?e nie ale nie jeste?my sami w Strefie .. Wolno??, Bandyci i ?o?nierze to ju? du?e zagro?enie.
Poniek?d masz racj?, ale jednak w Soljance sa dziewczyny, i to nawet trzy - Mucha, nastolatka szukaj?ca swojego ojca (oficjalnie), Pantera, najemniczka , dowódca oddzia?u i B?yskawica - tajemnicza dziewczyna z innego wymiaru. Jednak wyst?puj? w dalszych partiach gry.
Oczywi?cie dotyczy to tylko moda Soljanka.
Poniek?d masz racj?, ale jednak w Soljance sa dziewczyny, i to nawet trzy - Mucha, nastolatka szukaj?ca swojego ojca (oficjalnie), Pantera, najemniczka , dowódca oddzia?u i B?yskawica - tajemnicza dziewczyna z innego wymiaru. Jednak wyst?puj? w dalszych partiach gry.
Oczywi?cie dotyczy to tylko moda Soljanka.
O! I to jest ta dobra wiadomo?? ![]()