Wie ktoś co zrobić z monolitem bo ten gościu na moście nie jest ranny tylko mnie atakuje ;/ i strzela eh //
Zabij i weź teczkę.
Witam mam problem
Mianowicie musze oddac kompas naukowcom ale gdy tylko wchodze do bunkra dostaje teleporta z powrotem … Wiadomo o co chodzi ?
Jakby ktoś miał problem z misją: Oblężenie Skadowska z Czwarta fala szturmu poniżej rozwiązanie:
1. Pobierz plik
2. Umieść go tutaj: gamedata \ configs \ scripts \ zaton.
3. Cicho zabij wrogów wewnątrz Skadovskiej.
4. Po zakończeniu zadania usuń plik. Jeśli go nie usuniesz, to nic strasznego, w pliku tylko nieśmiertelność nie-kluczowych NPC zostanie usunięta.
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale czegoś tutaj nie rozumiem. Gdzie są tu te wszystkie zadania? Bo gram i gram a większości zadań nie widziałem. Dajmy na to naukowców z bunkra. Wykonałem dla nich masę zadań i już nie mają mi co zlecać, ale misji na Bioradar czy nowe artefakty nie miałem. Nie mam też dostępu do większości nowych map. Byłem tylko na Kordonie, Bagnach i w Czerwonym Lesie. A gram już kilka dni
@Sarkazm dużo zależy od wersji moda, nawet Sgmy 2.2 zaczynają się różnie bo niektóre zaczynasz z lokacji jak w Zewie Prypeci, a na niektórych startujesz na Kordonie i masz trochę zadań innych na starcie już.
28 minut temu, tom3kb napisał:
@Sarkazm dużo zależy od wersji moda, nawet Sgmy 2.2 zaczynają się różnie bo niektóre zaczynasz z lokacji jak w Zewie Prypeci, a na niektórych startujesz na Kordonie i masz trochę zadań innych na starcie już.
ja z Kordonu, potem Bagna i dopiero Zaton. Pobierałem z tego linku tutaj