brak tej sekcji " aliendrone_normal " która jest pewnie wpisana w jakimś pliku script lub xml i jest potrzebna w fabule - pewnie czeski błąd i literówka. Trzeba poszukać pliku który ma konfig na ten aliendrone_normal (pewnie będzie się podobnie nazywał) i dodać na końcu takie coś:
Przeczytaj w ich opisie, czy nie zostały wcześniej ulepszone tak, że nadają się tylko do strzelania kulowymi. Nie Ty je ulepszałeś, ale takie już były. Chcesz strzelać śrutem, trzeba taką znaleźć ( a może da się kupić ).
On nimi strzela ale bez dmgu i ja rozumiem nie działającą jedną a tu nie chodzą wszystkie. Inne ammo też nie zdziałają. Gdzie tu są sejwy zainstaluje 2 raz może zaskoczy.
Przydałoby się zagrać w coś do Czystego Nieba. Padło na Sigerous Mod - ostatni raz grałem w niego jakieś 7 lat temu.
To się dopiero nazywa bezstresowy mod.
Przy opuszczeniu Bagien mam całkiem niezły ekwipunek, a i kasy sporo w kieszeni zostało.
Spoiler
Mapa pięknie wyczyszczona z Renegatów. Czyste Niebo kontroluje całą lokację.
Spoiler
Pojawiły się nowe postacie i zadania ( przynieś, podaj i pozamiataj )
@vidkunsen Tworzyć poradniki do wersji SGM z Czystego Nieba to tak jakby zrobić film instruktażowy z ugotowaniem wody w czajniku.
Tak jak wspominałem i zapewne większość wie - mod posiada nowe zadania, ale są banalnie proste. To bardziej taki zapychacz. Nie mniej jednak dobry mod na odstresowanie się po przygodach z czymś o wiele, wiele trudniejszym.
opis sytuacji przechodze sobie fabułe na agropromie dołączyłem do powinności mam przejąć droge na wysypisko i kiedy dochodze do miejsca to nic się nie dzieje żadnej wolności nic pusto spojrzałem na mape i na wysipisku są już odziały i zajeli coś i niewiem o co chodzi
@smox tak, zarówno ten jak i ten do Cienia fajnie urozmaicały podstawki, trochę zmian gameplayowych, broni, sporo nowych choć raczej prostych zadanek. Dobre jak ktoś chciał sobie delikatnie rozbudować rozgrywkę.