STA1KERpl, po twojej gadce wida?, ?e masz zerowe poj?cie o tym, co mo?e powsta? na konsole, a co mo?e powsta? na PC. Obecne konsole nie utrzyma?yby nawet tera?niejszego X-Raya… a je?li X-Ray powsta?by na konsole, to na pewno by?by on bardzo okrojony z pewnych funkcji.
Liczmy na to, ?e gra na konsole i na PC b?dzie inna - je?eli wersja konsolowa b?dzie równa?a si? wersji PC… to zapomnijcie o czym? prze?omowym. *
*chyba ?e Stalker 2 b?dzie na now? generacj? konsol.
Ps.: Powiedzmy, ze ten x-ray to Hammer wsrod enginow (ssie wiecej paliwa niz auto tego warte). Ja nie widze problemu zrobic o 15% slabsza grafe. Pozatym, nie grafiki tyczyly sie moje poglady. Czemu ty, ku*wa, nigdy moich postow uwaznie nie czytasz…
Cz?owieku, my?lisz, ?e silnik gry to tylko grafika tak jak w Crysisie? To te? masa innych rzeczy… A je?eli nie zrozumia?e?, dlaczego konsole nie poci?gne?yby tera?niejszego X-Raya, za?ó?my w wersji 1.6, to ci wyt?umacz?: jest co? takiego jak A-Life, czyli sztuczne ?ycie w grze, które - nie ukrywajmy - z?era du?e zasoby RAMu. I teraz co - ?e niby konsola, która ma 512 MB RAMU ma co? takiego ud?wign??? Nie da rady bez porz?dnych ci??! Proste.
A posty Twoje owszem, czytam, ale szkoda, ?e nie s? do ko?ca po polsku napisane.
Nie chodzi mi o ortografi?, a o logik? zda? i interpunkcj? - niemiecka klawiatura zabra?a ci przecinki?
A jak STALKER chodzi? na takim sprz?cie i jak wygl?da?? Wola?bym nie wiedzie?.. tak samo ile gra si? ?adowa?a. Poza tym na konsole nigdy nie daliby zacinaj?cej si? i d?ugo ?aduj?cej si? gry, to? gracze by tylko bluzgali na producenta. Z tego co wiem, to s? jakie? wymogi, co do tego.
Przecinki ‘‘same’’ sie urywaja… a gra bedzie bazowac na nowym silniku (na bank cos w desen 2.0), wiec sam kod sie troche zmieni (wrecz musi byc wydajniejszy). Do tego, sam fakt z reszta z tego wynika, ta gra na konsole wyjdzie tak czy siak (a musi wyjsc rownie dobra co na PC). Wiec czy ktos mysli tak czy inaczej- gra musi dzialac. Basta.
To by byla porazka i zupelna idiotycznosc ze strony tworcow (ze znanych tytulow to kojarze tylko ‘‘Fallout: New Vegas’’, ktory kroczy tejze wlasnie sciezka rozwoju pod wzgledem grafiki).