Stalker 3

Mi najbardziej podobałoby się to, aby można było wybierać jedną z kilku kampanii, które przyporządkowane byłyby danej frakcji. Na przykład siedem, czy osiem frakcji i dla każdej inne zakończenie, inna rozgrywka, inne miejsce początkowe itd… To byłby prawdziwy wypas. I oczywiście poprawne działanie gry, bo teraz Stalker zachowuje się jak pirat, ale wiecie o czym mówię.

Nieee no, bez przesady. Jest taki modzik, który to dodaje(chyba…). A poza tym - co dalej? Wykonać niedokończone questy - oczywiście, ale można to zrobić w trakcie gry. Zwiedzać, ukatrupiać? Jak wyżej. Coś jeszcze?

Ja bym chcial, zeby po wykonaniu wszystkich glownych zadan, dalo grac sie dalej. Co wy na to? Czy to by nam nie wystarczylo?

Przenoszę. Co do życzeń. Hm… nie sądzę, aby GSC się tym przejęło, ale może pomyślą nad tymi uwagami.

Może stworzymy grupę beta testerów i nasze uwagi wpłyną na jakość gry.

Taaa… Wiesz, to może od razu stwórzmy trzecią część stalkera, jak tak wybiegamy w marzeniach :roll:

Ja jestem realistą - co da GSC - ja przyjmę. Cokolwiek spod ich znaku i Czarnobyla, będzie mnie interesowało. Fakt, może nie jest to obiektywne, ale cóż. :slight_smile: