STALKER Minecraft Server

DayZ
Wysłane z mojego MID1004 przy użyciu Tapatalka

Kolejny serwer DayZ myślałem że to będzie stalkerski.

DayZ też może być

Poczatkowo mial byc, ale brak pomyslow na dobry rozwoj. Ale mapa Stalkera bedzie, z czasem przywrocimy znane Wam npc oraz anomalie.
Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk :slight_smile:

SERWER URUCHOMIONY!

Lubicie serię S.T.A.L.K.E.R.? Oraz gry spod znaku DayZ? Lubicie Minecraft? Jeśli tak to zapraszam Was serdecznie do gry na serwerze STALKER ZONE, który znajduje się pod adresem mc.lecraft.pl, a w menu wybrać następnie serwer DayZ.
Adres serwera MC: mc.lecraft.pl (w menu wybrać DayZ)

Pograłem chwilę, więc macie skriny:

Wysypisko:

Ciemna Dolina

Mroczny parów

Szkoda, ze w nocy robiles ;(
Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk :slight_smile:

W dzień jest trudniej zrobić bo trwa ze 2minuty w porównaniu do nocy która trwa 10.

Dodatkowo nie działa komenda /kit stalker i dodatkowo cały czas spada lvl.

1 polubienie

LvL zmienił się w nadajnik zombie :slight_smile:

No niestety, musi być trudniej :smiley:

Dodajemy właśnie BRONIE PALNE! GRANATY! BAZOOKI! I INNE BAJERY!

1 polubienie

Szkoda tylko że mapa jest na flatlandzie :frowning: Brońmi będą chyba płyty muzyczne z odpowiednim pluginem i texturą (To niejest złośliwe).

Gratuluję chęci na tworzenie serwera, życzę pomyślnych łowów :slight_smile:

Mapa nie jest na flat :wink:

Bronie już są, działają i naprawdę są świetne :wink: Ciężko je na razie odnaleźć, ale są naprawdę fajne :slight_smile:

Kolejna porcja ssków:

Kordon

Bagna

Jak widać mapa jest rozbudowana :wink:

Teraz jak są bronie to jest zabawnie :slight_smile:

Jak tam miewa się serwer? Rozwijacie go? Czy upadł? Ogólnie sprawozdanie bo nie wiem czy mam zagrać.Zapowiada się ciekawie… ale screeny mi nie odpalają. :E

http://minecraft.novaskin.me/gallery/tag/stalker strona ze skinami stalkerów

http://minecraft.novaskin.me/gallery/tag/stalker strona ze skinami stalkerów

Niektóre śmichowe ale sporo drętwych. :smiley:

@vranorvs - nie wszystkie są związane z tym naszym Stalkerem.:smiley: To są skiny z tagiem “stalker”.

@vranorvs - nie wszystkie są związane z tym naszym Stalkerem.:smiley: To są skiny z tagiem “stalker”.

Ach! Szczerze to przez chwilę zastanawiałem się czy to ja mam coś z głowizną czy to innym się rzuciło na czerepy. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Faktycznie niektóre ni z gruchy ni z pietruchy jak na Stalkerowskie klimaty… :smiley:

1 polubienie

Niestety serwer upadł, brak chętnych + sporo błędów, ale za to uruchomimy serwer typowy DayZ, modowany.

Czy ten DayZ jest w stylu stalkera(mapy,postacie).I czy Mógłbyś podać mi jeszcze raz IP?

Ten server to jakaś lipa straszna, niema nic związanego ze stalkerem, żadnej mapki.

1 polubienie