Szukam moda

@Agrael Sorki :flushed_face:. To miało być do @tom3kb, bo przejawił chęć zagrania w OS.

@tom3kb Ponawiam propozycję gry.

@tom3kb Ostatnio widzę, że zbytnio nie gra w mody, to też jak najbardziej polecam :blush:

Ja to czekam na jakieś krótsze nowe mody fabularne bo mi zostały same kobyły. Teraz parę nowych wyszło to może niedługo ktoś znowu coś spolszczy nowego. :slightly_smiling_face:

No i wyjątek zrobię teraz dla OP 2.2 znowu się będę mścił i wkurzał :slightly_smiling_face:

@tom3kb Ale OS nie jest znów taką “kobyłą”. To mod średniej długości, który można samemu “skrócić” wybierając np. pokojowe zajęcie Kordonu. Ale ja bym z tego nie korzystał, bo traci się ciekawą grę. Można też odstąpić od zbierania takich specjalnych artów, bo w 2020 nie wpływają na podstawowy scenariusz i zakończyć moda napisami końcowymi.

Spokojnie go przejdziesz, zanim ktoś się podejmie tłumaczenia tych co wyszły. Ale to Twój wybór.

Szukam takiej radiofobii 3 tylko wydanie dla czystego nieba i zewu Prypeci. Ktoś coś poleci ?

Dzięki

@Marqz_ z modów do Czystego Nieba, coś by można wybrać np z tych:

Albo któryś z dwóch OGSMów.

Ewentualnie…

Lub stary SGM on chyba najbiedniej będzie wyglądał graficznie z nich wszystkich.

Aż się zdziwiłem, że w sumie nie wiem co zaproponować do Zewu, tam raczej nowe mody to i nowa fabuła chyba, że też wybrać SGMa jakiegoś?

Bo one dużo rzeczy dodają ale i oryginalna fabuła w nich jest → Klik

Albo…

Dzięki wielkie. Last fallout wypróbuję i sgm-a jakiegoś bo jeszcze nie grałem.

Marqz_ - polecam do nieba Zimna Krew - nie wiem jak ze spolszczeniem.

Mod stary ale daje radę.

1 polubienie