The Chernobyl Shadows - Life In A Fallout Zone

Takže výraz “hud.checkmysuithud()” se ve bind_stalker.script ani v žádném jiném script nevyskytuje. :ermm:

Ok.Zkusím.

Ups.Po aplikaci plicku chyba.

*```
FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamescript_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : [error]Arguments : LUA error: …r. - shadow of chernobylgamedatascriptsamk.script:929: attempt to index global ‘amk_mod’ (a nil value)

Neříkej že musím hrát novou hru.Už jsem dost daleko. ![](monthly_2015_05/ohmy.png.3af8d42176678f56cd6fbd2fa3f42d5a.png)

Tak vyletí to i s novou hrou.

It check it http://pliczek.net/index.php?p=41386

This bug I added armor bulat for capability to transmit (to reschedule) minigun - lack one sign

1 polubienie

Jo,díky.Už to jede bez masek. :smiley:

@scigacz1975

Výborně zpracovaný mód.Doporučuji všem kteří začínají z módy.Jsem skoro ve 3/4 hry,nikde žádný bug nebo výpadek.Je to jeden z mála módů kde jsem nic neupravoval(přesnost,zpětný ráz zbraně účinnost) kromě sundání masky a dodání svých oblíbených optik na zbraně.Plik na sundání masky bych doporučoval dodat do 1.postu.Bylo mně líto si kazit pěkné grafické zpracování výhledem z masky.Děkuji za příjemný zážitek ze hry.

1 polubienie

Witam,mam mały problem: po usunięciu widoku z maski widzę jak przez piasek,tylko widok z lunety jest czysty.

Wszystkie linki w głównym temacie są nie aktywne, temat do zamknięcia i zarchiwizowania.