Total Change Stalker

Jeśli chcecie… No to dobra, mnie to odpowiada.

Ja z Windmakerem opiekowalibyśmy się stroną.

Przydałby sie hosting, ale stroną ktoś inny musiałby sie zajmować, jestem za bardzo zajęty moddingiem, opowiadania są nadal aktualne, mam zgode kilku opowiadaczy. Jak coś wymyśle to dodam, jeśli macie jakies fajne pomysły to piszcie.

To miło z Twojej strony, ale pisałeś o tym w pierwszym poście, Biały Wilk widocznie nie skorzystał z tej oferty. Teraz jest skupiony na moddingu, mniej na stronach www, myślę. Tak czy inaczej wybór należy do Ciebie, Biały Wilku. Chociaż… przydałby się mu porządny hosting :slight_smile:

Chodzi o serwer pod www dla moda. A modding to nie moja sprawa, ja w tym noga jestem…

Moim zdaniem Biały Wilk nie potrzebuje pomocy. To pro modder. W dodatku kontaktuje się tylko ze mną. Jedyne, co mu potrzebne, to nowe ciekawe pomysły ew. pomoc przy elementach pobocznych.

To skontaktuj się zemną i pogadamy o tym wszystkim :wink:

O, Biały Wilku. Dawno Cię nie “widziałem”.
Czy zamierzasz dodać coś jeszcze? I czy te opowiadania nadal są aktualne?

Dzięki Windmaker :smiley: przyda sie strona. :wink:

Mam nadzieję że uda się wszystko w stu % z opisu wynika że już bendzie super

życze powodzenia w tworzeniu .

Sam bym pomógł ale nie umiem modować stalkera .

Masz u nas tutoriale. Naucz się - potem zaczyna się wszystko rozumieć. Tworząc tutoriale, ułatwiam Wam pracę (i nerwy też…) - Elvis Scatter

Hm… Nie znam się na modowaniu, ale mogę pomóc w sprawie strony www i mogę zaoferować sprawny hosting w domenie militis.pl - jako subdomena, bez reklam, konta mailowe itp.
Co do samego moda, to najlepiej by było dodać więcej broni - znacznie więcej broni, sporo pancerzy no i różne wersje przedmiotów. Dobrze by było też zoptymalizować działanie gry w znaczeniu poprawy wojny frakcji (dodanie odpowiedniego istniejącego już moda) oraz polepszenie asortymentu handlarzy i może dodanie małych handlarzy, którzy nie mieliby super towarów, ale byliby mobilni lub też bywali w różnych lokacjach po kilku, tak samo mechaników jak by się dało. Przywrócenie prawdziwych nazw broni oczywiście oraz marzenie ściętej głowy - jakąś nową frakcję?

Do CS, chociaż najpierw miał być do Soc.

Poprawiłem krzaczki. Wiem też, że chcesz dodać do gry opowiadania. Ten mod powstanie do CS czy SoC (skoro jest w tym dziale…)?