nwm jak mam wam dziękować . po 4 dniach walki udało się, jeszcze raz przepraszam za moje głupie pytania i już wam daję spokój:)
nwm jak mam wam dziękować . po 4 dniach walki udało się, jeszcze raz przepraszam za moje głupie pytania i już wam daję spokój:)
Pamiętaj, jak zrobiłeś zdegradowany Cień Czarnobyla v.1.0004 , to jest to święta krowa. Możesz mu dać jakąś własną nazwę różną od nazwy podstawki, aby się nie mylił. A mody stawiaj na jego kolejnej kopii.
I rada. Jak zrobisz kopię, to zmieniasz jej nazwę na nazwę moda w którego chcesz grać. I do niego dopiero wklejasz gamedatę moda i ewentualne patche.
Takim sposobem możesz na tej samej wersji podstawki, postawić kilka modów równocześnie. Nic się nie gryzie. Niechcianego moda po zakończeniu gry możesz swobodnie i bezpiecznie wywalić do kosza.
No w dalszej zabawie w stalkerzenie życzę
Kubens - robisz folder np w folderze gry na dysku D,nazywasz go np. cienie 10004 filozofia wojny i do niego pakujesz moda + ! kopie gry/podstawki cienie 10004, potem łączysz* i wyciągasz sobie skrót tam gdzie chcesz do moda, może być w tym samym folderze.
Jak się znudzi itd/itp to wyrzucasz całość i robisz coś nowego i bez problemu bo masz zainstalowana i nieużywana często podstawkę.
* Kopia podstawki, w nią mod + nakładki na moda i grasz.