Bezpieczniej z narod.ru w dwóch częściach. Z letitbit.net przez rapidox.pl ściągnie w 1h 15min.
Link do 1 częśći: http://u1653593.letitbit.net/download/99255.930ab1d9f476f60a959af487d02d/Boevaya_Podgotovka_2_baza_1.7z.html
Link do 2 części: http://u1653593.letitbit.net/download/23005.20776e4ae316e1f7fa1ec2c8f345/Boevaya_Podgotovka_2_baza_2.7z.html
Linki w 1 poście działają próbowałem przed chwilką.
Cichy ja ten XR_3DA 4GB fo ТЧ 1006 х64 zainstalowałem i nie mam wylotów a czy coś zmienia to nie nie wiem,nie widzę różnicy.
Witam Braci Stalkerów
Ja tne na paczu 4 i nie mam wylotów, poza tymi out memory
Cichy mamy wsólne miasto Biały jest piękny ![]()
Tak jak opisał Cichy bez tego fix-a bo to pod rosyjską wersje .
Chodzi pięknie i dość trudny i pytanie do cichego,gdzie dokładnie jest ta dyplomatka .
Tu :
Po tym na całych Bagnach pełno Bandytów. W okolicy bazy będzie przewodnik i zabierze Cię do bazy Czystego Nieba - tam spotkasz Kuratora. Da ci zestaw naprawczy - działA tylko jeżeli w promienu 30 m nie ma wrogów ani mutantów. Kurator odeśle Cię na lokację do której przechodzi się z Magazynów Wojakowych.
To zaraz na wejściu na bagna od strony cordon-u z wioski kotów.
Nie - na zrzutach masz podgląd mapki w PDA - to zrujnowana wioska z wieżą. Lewy, górny róg mapy.
Z takim wielkim silosem
Nie daleko stacji pomp
Dodałem schaders z soli+DMX bajer grafika
Jestem tutaj ale nie ma nic.
Jestem tutaj ale nie ma nic. Koło tej wielkie wieży.
Tak to ta ziemianka - może miejsce spawnu jest losowe - musisz poszukać w innych miejscach.
Piotr12 idź dalej.
Po znalezieniu dyplomatki zadanie mi się nie zapisuje,że jest wykonane.Czy dlatego nie mogę znaleźć przewodnika? Po rozpakowaniu moda miałem tylko 8 plików gamedata db.
Zapisze się dopiero po rozmowie z Kuratorem w bazie Czystego Nieba. Przewodnik stoi tu:
W obu częściach do ściągnięcia powinno być 10 plików *.db.
**
SPROSTOWANIE: Jest 8 plików *.db.
Dzięki Cichy,przewodnika znalazłem,ale jeszcze raz rozpakowałem moda i w dalszym ciągu mam tylko 8 plików gamedata db.Pierwsza część to 1,61GB przed rozpakowaniem,a druga 262 MG.
Kurcze przepraszam - faktycznie 8 sztuk. Teraz archiwa odpakowałem jeszcze raz. Przy wypakowywaniu i nakładaniu musiałem się “zakręcić” i rozmnożyło mi się - w końcu jestem okularnik :geek: .
**
Błąd wynikł mi z tego, że po wypakowaniu w drugiej części są jeszcze dwa pliki tekstowe .
Mam jeszcze jedno pytanie.Napisałeś w poście 26,ze Kurator odsyła na lokacje do której przechodzi się z Magazynów Wojskowych,ale nigdzie mie nie odesłał.Czy tak powinno być?
W PDA nie ma widocznych zadań i znaczników. Idziesz na lokację Pustkowie ( w Solance to była lokacja ATP). Jest tam kompleks budynków z elewatorem. W jednym z budynków na 1 piętrze (“wtarij etarz” - u Rosjan 1 piętro to parter, 2 piętro to nasze 1, dlatego rozbierzność w tłumaczeniu) znajdziesz aktówkę. Tu dialog z Kuratorem o którym mówisz:
W kolejnym są powyższe wskazówki.
**
To jest ten budynek:
Jeżeli stan twojego kombinezonu spadnie poniżej stanu to rem-komplet go nie naprawi. To samo tyczy się broni.
A ja szukam i nic :wallbash:
@Piotr12 - tu masz zapis z bazy Czystego Nieba, po znalezieniu 1 dyplomatki, przed i po rozmowie z Kuratorem : http://uploading.com/m589mm6c/zapisy-7z .
Przepraszam ,że nudzę ale mój rosyjski jest mniej niż dostateczny.
Nie ma problemu .