Najpierw przepraszam Ignachinio za małe sparafrazowanie jego tematu. Otóż mi chodzi o to: jak najszybciej zakończyć OP-2.2 ? nie wiem jak się kończy ten mod ale pytanie jest proste - które zadania koniecznie trzeba wykonać, a które można odpuścić ? Nie mam tu bynajmniej na myśli zadań dla “śmieciarzy” (np. przynieś 20 piw to dostaniesz meduzę i niezłe naboje) ale te luźno związane z główną linią fabularną np. zadanie - zrób zdjęcia wszystkich anomalii dla Sidora albo przynieś Akimowi części wszystkich mutantów. Jeśli ktoś coś wie nt. to proszę o info.
Spoko bardzo fajnie, że można podyskutować. Podstawowe zadania to Linia Cienia, potem poszukiwanie kła i Ducha, Martwe Miasto Limańsk i Generatory i to w sumie wsio. Dużo tego nie jest.
26 minut temu, Ignachinio napisał(a):
Spoko bardzo fajnie, że można podyskutować. Podstawowe zadania to Linia Cienia, potem poszukiwanie kła i Ducha, Martwe Miasto Limańsk i Generatory i to w sumie wsio. Dużo tego nie jest.
hmmm … bardzo ogólnie ale - jak to mówią - to już coś
dzięki
może jest coś takiego https://bar-reaktor.stalker-worlds.games/forum/topic/2254-gid-po-narodnoj-solianke/ ale w wersji OP-2.2. lub chociaż OP-2.1 ?
Ja tam zawsze robię wszystkie
Bo to mi się opłaca najbardziej. Dobre bronie, pancerze arty. To co mi dużo pomaga. Polecam