"A pinch of Spices" - zestaw małych dodatków dla NS [NS2016]

Dnia 2.09.2017 o 18:07, Keron napisał:

Ma może ktoś tego moda na dysku i mógłby go wrzucić na jakiś hosting ? :slightly_smiling_face:

Moda nie ma i nie będzie przez najbliższe dwa miesiące, bo robię nowe wersje najpierw dla CoP a potem dla SoC i Narodnaji.

Wspominałem o tym, w innym temacie pod innym profilem, że wszystkie mody zarchiwizowałem bo pracuje nad nową wersją, ale kochana administracja, zamiast jak normalni ludzie zostawić przynajmniej wzmiankę o tym że mody są zarchiwizowane bo będą nowe, usunęli wszystko…

Poza tym modów nie będę udostępniał na tym forum, więc każdy chętny będzie musiał iść na moddb albo nexusmod Ale to jak wspomniałem dopiero za jakieś dwa miesiące gdy skończę wersje dla CoP/CoC :]

W tej chwili był bym wdzięczny za nie wgrywanie tego na inne hostingi.

Również Administracja albo jakiś moderator z dobrym sercem mógłby zamknąć ten temat oraz te: "Tajtibir Fansm" - Paczka Tekstur HD [NS2016] , "Fluffy Grass for Narodnaja Soljanka" - Nowa Trawa HD [NS2016] , "Those things that you use to make walls" - Nowe tekstury cegłówek , [CoC] "A pinch of Spices" - zestaw małych dodatków , [CoC] Drunkard Pillow - Nowe tekstury ziemi i podłóg , [CoC] "Meet the Door" - Nowe tekstury Dzwi i Okien

Nie będą one więcej wspierane i uaktualniane, a ich odnośniki zostały już usunięte.

Jeśli ktokolwiek jest zainteresowany nowymi teksturami, wystarczy od czasu do czasu zaglądać na tę stronę: http://www.moddb.com/mods/stalker-two-k Zakładam że gdzieś pod koniec września będzie dostępna pierwsza wersja dla CoP/CoC a miesiąc później wersja dla SoC oraz Narodnaja Soljanka.