Adrenalina na czerwono

Przed akcją z Sznyrą gdzie mnie okrada jest neutralny. Jak idę szukać ducha w podziemiach agropromu już wróg. Wcześniej miałem moda game relations. Że mutki się lały się między sobą. Teraz go skasowałem. Bo sądziłem że coś psuje w ustawieniach. Jakiś czas wcześniej podobną sytuację miałem z kostią 2 dni grania w plecy. Tydzień puźniej dzik się obraził. Ale jak się podejdę do adrenaliny że on będzie skierowany tyłem do mnie to można z nim pogadać. I jedna zasadnicza sprawa. Nikomu nic nie zrobiłem. Nie postrzeliłem w jakilkolwiek inny sposób nie dotknełem. A on jest wrogo do mnie nastawiony.

Coś ci się powaliło w plikach gry. Dlatego masz taki bałagan. Ja bym zaczął od nowa grę. A najlepiej na wersji 2.2 bo 2.0 to już prawie nikt nie gra.

Nice - poprawione błędy, większy asortyment w grze - kupiec, fabuła, bambetle w skitrałkach - schowkach i wiele innych atrakcji w … w wersji OP 2.2 .

Polecam 2.2

Niestety ale macie rację. W 2016 roku ten mod strasznie mi się podobał. Teraz przez te relacje i częste wyloty na pulpit. Jest to mega dołujące. Dlatego postanowiłem zacząć od nowa ale w wersje op-2.2.

Dzięki za oświecenie i pozdrawiam.

W OP 2.2 nie miałem do tej pory żadnego wyloty nic. Pamiętaj tylko, że jeśli będziesz miał jakikolwiek bug przy instalacji, błąd czegoś będzie brakowało. Nie brnij dalej tylko instaluj od nowa.