Alex Mod CS Network ver.1.0.5-updata 2/updata 3

Alex Mod CS Network ver.1.0.5-updata 2

Aktualna wersja modyfikacji: 1.0.5 - updata 2

Wymagana wersja gry (wersja patch): dowolny

Autor: Stalker_AleX333

Ta modyfikacja nie wpływa na technikę rozgrywki, ma ją jak najbardziej zbliżyć do realnej. Modyfikacja przeznaczona jest do gry w trybie.. jednoosobowym, jak również sieciowym.

Dana modyfikacja-montaż nie zmienia charakterystyk broni, bilansu, cen i przedmiotów. Przeznaczona jest przede wszystkim dla tego, który zapuszcza “Czyste Niebo” ze względu na grę sieciową .

Autor tworzył ten mod tylko dla siebie i swoich przyjaciół, jeżeli kogoś jeszcze interesują podobne modyfikacje - pobierajcie i bawcie się dobrze.

Małe wyjaśnienie dla nieświadomych…

W multi moda nie wolno ( każdy admin uzna Was za czitera) zmieniać żadnego parametru\charakterystyki, jak również dodawać nowej broni, ponieważ gra żąda obecności danej poprawki u wszystkich uczestników jak również na serwerze gdzie jest sama gra. Można powiedzieć, że główny plus tego moda, (możliwość gry na każdym serwerze) jednocześnie jest i jego głównym minusem.

Minus moda (nieobecność jakichś poważnych innowacji) lecz w sumie ten problem możecie rozwiązywać sami…wystarczy przestrzegać powyższych zasad.

Co nowego w wersji 1.0.5 - UPDATE 2:

1. Poprawiono złą lokalizację i teksturę – krwawienia na ekranie.

2. Poprawiono tekstury i ikony: PM i PW.

3. Nowe tłumiki i odgłosy wszystkich broni.

4. Nowy dźwięk ognia: LR300.

5. Małe zmiany w opisie wersji instalatora.

Krótka lista najważniejszych zmian:

1. Ulepszone lub zastąpione tekstury roślinności.

2. Nowe tekstury nieba.

3. Poprawiła wiele tekstur powierzchni.

4. Nowe tekstury dla wszystkich prezentowanych broni.

5. Nowe ulepszenia dla całej broni.

6. Nowe dźwięki dla wszystkich broni.

7. Edycja \ zastąpienie niektórych innych dźwięków.

8. Zastąpione lub poprawione ikony broni oraz amunicji.

9. Dodane nowe mapy do gry wieloosobowej: Agroprom, szpital, fabryka.

Użyłem następujących modów…

AMK; Sniper Mod Addon. Część tekstur broni pobranych z miejsca Bannana.com FPS.

“Fotorealistyczna Zona”. (Autor: Argus)

Przepraszam, jeśli kogoś zapomniałem.

INSTALACJA

-postępujemy zgodnie z poleceniami instalatora;

-przystosowanie do polskiej podstawki.

LINK…****http://narod.ru/disk…_final.rar.html

ŹRÓDŁO..:http://stalker-porta…m=posts&q=11076

SCREENY

Którą część przekładu @Czernobyla10 negujesz, bo nie wiadomo co zaś ?

Jak zwykle w jego postach ja już się przyzwyczaiłem, nim się sprawa wyjaśni wpadnie parę postów i życie jest piękniejsze LD

Alex Mod CS Network ver.1.0.5-updata 2…to mod sieciowy.
@lolex w opisie niema wzmianki o tym że w moda nie można grać w sieci…samo słowo network oznacza coś sieciowego. Jeżeli możesz grać w niego w sieci to całkiem prawidłowo bo taka jego natura.
Tak się składa że to ja robiłem ten opis więc odpowiem…
Opis który przytoczyłeś jest tłumaczony z oryginalnego opisu moda. Napisałeś dwa dziwne posty nie podając przyczyny takiej reakcji…Napisz co miałeś na myśli może źle ktoś zrozumiał Twoje intencje.?
1…stwierdzenie że możesz grać w sieci
2…negujesz jakiś opis nie podając dokładnie co w nim negujesz
Na forum nie można spamować i pisać postów nie na temat ponieważ są usuwane do kosza, a za spam są ostrzeżenia. Pomyśl czy warto dojść do 10 ostrzeżeń, gdzie według regulaminu który powinieneś znać, trzeba będzie usunąć automatycznie Twoje konto z forum, a nikt tego nie chce.
… в мультиплеере нельзя (т.к. любой админ вправе принять вас за читера) изменять какие-либо параметрыхарактеристики,
а также добавлять новое оружие и пр., поскольку это требует наличие данной модификации у всех участников игры, а также на сервере где проходит сама игра. Можно сказать, что главный плюс этого мода, (возможность играть на любом сервере) одновременно, является и его главным минусом…

Pojawiła się nowa wersja moda oznaczona numerem 3

Zmiany:

-zmiany dźwięków wystrzałów z Gaussa, PKM, Fort, PW, PM SiG;

-usunięto minifix dostosowujący wyświetlanie grafiki na monitorach panoramicznych, powodował problemy;

-poprawiono animacje broni;

-nowe dźwięki podczas strzelania z wykorzystaniem tłumników;

-nowe tekstury dla Desert Eagle, HK;

-inne poprawki graficzne.

DOWLAND

http://narod.ru/disk…_final.rar.html

Przed instalacją trzeba usunąć starą wersję moda.