Witam szanowne grono po x latach mam pytanie i delikatny problem.
Zrobiłem pierwszą misje dla sbu (atak na leśniczówkę) po czasie na pda pisze do mnie diegtiariow że chce się zobaczyć w fabryce jupiter… szukam go po całej fabryce i nie widzę go. Podpowie ktoś gdzie on stoi?
Znalezienie spełniacza życzeń. Zrobiłem już misje z striełokiem, zabiłem przywódcę grzechu itd. I wisi mi główna misja znalezienia spełniacza bez podania lokalizacji, Rozumiem że muszę po prostu wejść pod sarkofag i go znaleźć, czy u jakiegoś NPC aktywować kolejną “pod misję”?
Rzeczywiście na stacji czeka a ja głupi latałem po fabryce
Po oddaniu kawałka monolitu od razu się zawinąłem do baru żeby podleczyć się, do samo jak zabiłem przywódcę grzechu. Rozumiem że wtedy była okazja żeby podejść do spełniacza?
Rozpocząłem wojnę frakcji Wolnymi Stalkerami. Byliśmy na starcie na 3 miejscu tuż za wojskiem. Przejąłem Kordon, Wysypisko i rozwaliłem ich bazę w Agropromie. Otwieram pda, by sprawdzić czy już ich wyprzedziliśmy, a my na 8 miejscu. Otwieram mapę, a tam wszystkie nasze bazy odbite. Czy to normalne, że ten tryb jest tak zwalony?
Mam pytanie, jak zbić to cholerne napromieniowanie zrobiłem szkolenie żeby zdobyć ten artefakt meduza i cały czas mam promieniowanie, biorę leki przeciwpromienne albo wódkę te rzeczy według statystyk powinny zmniejszać promieniowanie co sekundę a u mnie nic sie nie dzieje i umieram?
Pytanko takie mam, jakim cudem u mnie w gierce nie ma totalnie żadnych bandytów, przez co nie mam kogo lutować i gdzie lutować, np: w misji w której muszę uratować jakiegoś stalkera który jest przetrzymywany przez bandytów jest dosłownie tam sam wokół żadnych bandytów a byłem tam pierwszy raz.
Pytanko takie mam, jakim cudem u mnie w gierce nie ma totalnie żadnych bandytów, przez co nie mam kogo lutować i gdzie lutować, np: w misji w której muszę uratować jakiegoś stalkera który jest przetrzymywany przez bandytów jest dosłownie tam sam wokół żadnych bandytów a byłem tam pierwszy raz.
Spróbuj się wyspać kilka dni w grze i możę się zresetuje. Sprawdź ustawienia A-Life czy jest dynamic na całą mapę czy symulacja. Ewentualnie któryś mod może powodować problem.
Priviet mam problem z anomaly. Mam powgrywane kilka addonów min. BaS , Food and Drink Animations , HD models i kilka innych i po pół godziny wywala mnie do pulpitu. Pobierałem moda stąd. Podsyłam loga.
Mam problem z Hip (stalkerką), na początku jak zaczęła ze mną łazić po zonie, mieliśmy starcie z Monolitem, i wzięła sobie z trupa ckm w wiadomym stanie (złom). Teraz jej wartość bojowa spadła niemal do zera.
Czy da się jakoś poprzez konsole lub coś podobnego zabrać jej cały zebrany przez nią złom? Raz padła zabita przez psy to w jej zwłokach znalazłem tonę śmiecia. (kupiłem jej nowy ckm i trochę ammo ale jak się wypśtykała z amunicji to wróciła to tego zniszczonego karabinu)
Niby jak dostanie lepszą broń patrząc na cenę to zmieni.
A jeszcze żeby cię dobić to wychodzi na to, że kompani mają limit wagowy i jak ona tak sobie zacznie zbierać te złomy to wreszcie się przeciąży i nie będzie mogła z tobą chodzić.
niby tak ale dałem już jej komendę żeby nie zbierała ani przeszukiwała, problemem jest jeszcze wizyta u Sidorowicza, jak wpadam oddać zadanie/ na zakupy i się zapomnę to Hip staje w przejściu i ni w czort nie mogę przejść