Antyantycheat .......czyli jak zrobić sobie dobrze

Pytanie, za głęboki pokłon. Czy któryś z OPkowiczów ma u siebie na kompie ten zmodyfikowany silnik dla patcha 8.2 ?

Wszystkie odsyłacze do niego trafiają na puste strony.

@wariat Sądzę, że to właśnie Ty, mogłeś go zachomikować. Bez niego skorzystanie z oficjalnych fiksów jest niemożliwe.

@kondotier Komu jak komu, ale Tobie nie spodziewałem się udzielać porad?smile_0087?

Moda u siebie nie mam więc nie pomogę za bardzo.

Ale pamiętam, że winny był plik xCore dll. i jego proponuję Ci poszukać na rus forach, np tu; https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyrjaemsja-v-fajlah-op-21/ Jak coś ciekawego zobaczysz to daj znać, wszakże znasz rosyjski jak mało kto, a już na pewno lepiej niż ja. :slightly_smiling_face:

@wariat Nie jestem omnibusem i nawet się nie wysilam, aby znać i pamiętać wszystkie kruczki modów. Ja też czasem potrzebuję wsparcia, a w takim OP = “Okrutnym Potworze”, tym bardziej.

W OP 2.1 już grałem, nie pamiętam czy ukończyłem, ale za to zapamiętałem, że z błogosławieństwem autorów moda został udostępniony silnik który usuwał antyczita razem z tym napisem. A razem z silnikiem były udostępnione ułatwienia łagodzące upierdliwości moda. Przeszukałem wszystkie ich fora o OPku, ale były tam tylko odsyłacze do pustych hostingów.

I o właśnie ten silnik poprosiłem i go dostałem. Został dodany do naszej pobieralni, więc już nie zginie i każdy kto jeszcze zagra w OP 2.1, a nie jest masochistą, powinien z niego skorzystać, jak i z tych oficjalnie opublikowanych ulepszeń. Niekoniecznie z wszystkich, ale np. jeszcze większe obniżenie niskiego przysiadu mocno zaoszczędzi nerwy graczowi.