Opis
Mod umożliwia nam handel ze wszystkimi stalkerami, mającymi do ciebie neutralne lub przyjazne nastawienie za tę samą cenę, co u handlarzy.
Autor
Supernatur4L
Instalacja
W pliku fsgame.ltx zamień:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata
na:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata
Pobrane archiwum wypakuj do katalogu z grą. Domyślnie jest to: C:\Program Files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky.
Download
http://stalker.filefront.com/file/Clear_Sky_Any_NPC_trade_fix;94079
Golem
2
no mod chyba dziala w porządku :] tylko do pelni szczescia brakuje, zeby wszyscy staklerzy mieli nieskonczona ilosc kasy xD
a ja mialem w tym pliku co trzeba bylo w notatnikui otworzyc najpierw true a potem false
ale zmienilem false na true i bylo spoko :]
Prośba Mr Golem: zacznij prawidłowo pisać i używaj nazw własnych z dużej litery - fidi
Mod jest przystosowany pod wersję 1.5.04, więc mogą wystąpić problemy, aczkolwiek nie zmienia zbyt wiele.
Golem
4
na patchu 07 będzie chodzic bez utraty save’ów? Ktos ma 07 i instalowal juz tego moda?
Prawdopodobnie nie musisz. Mod nie wprowadza dużo zmian.
Albo się lenią i nie chce im się targać złomu do handlarza :lol:.
Znajdź jakiegoś handlarza co kupi od Ciebie broń na Wysypisku. Ja nie znalazłem…
P.S z moda nie korzystam, ale nie wiem, może się skuszę. Trzeba od nowa grać czy mogę cisnąć od swoich savów?
Kalesor
7
Albo się lenią i nie chce im się targać złomu do handlarza :lol:.
Też tak sądzę. Czyste Niebo i tak nie potrzebuje wielu ulepszeń. I nie mam na myśli bugów.
Wydaje mi się, że modo-maniako-stalkerom, kończą się pomysły…