@DaarMoo Powiem tyle, dalej mam win 10 coś tam pogrzebałem wyłączyłem aktualizację, i gra działa. ![]()
@Br3k3N to najważniejsze. Miłej gry.
@DaarMoo Dzięki.
Ma ktoś link do patcha 1.0004 ?
1 minutę temu, cichy napisał:
Dziękuje !
Proszę o pomoc gdy chcę pogadać z sidorovichem na początku to crashuje ![]()
Grasz jak widzę we wszystko naraz? ![]()
23 minuty temu, PolskiGROM napisał:
sividorovicem
Tego jeszcze nie widziałem…
A co do pytania, to magów się jeszcze nie dorobiliśmy. Bez konkretów nikt nic nie poradzi.
@Sierioża SIVIDOROVICEM CO JA NAPISAŁEM XD.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description :
[error]Arguments : LUA error: … of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil
Dwie strony wcześniej podobny problem; chociaż inny log, to podobne objawy. Może Tobie też pomoże.
Nic nie zdziałam. Próbuje nawet degradowanie patchu 6 razy i nic
Muszę poszukać jakiegoś innego fajnego moda
Modów masz od cholery i jeszcze trochę, więc bez problemu znajdziesz coś dla siebie, ale ten konkretny jest fajny i warto się pomęczyć.
Jak degradujesz? Obstawiam, że robisz coś źle. W innym temacie o innym modzie Zaurusa była gadka na ten temat. I choć log również inny to okazało się, że ktoś nie usunął gamedata.dbc i gamedata.dbd - może tędy droga?
Czy zmiana wersji 1.0006 jest możliwa na 1.0004 na wersji Steam-owej?
Pewnie jest i podejrzewam, że jeśli użyjesz Google pod hasłem “stalker 1.0004 steam” lub coś w ten deseń, to znajdziesz bez problemu. Ewentualnie poczekaj na kogoś, kto ogarnia temat w większym stopniu.
Tymczasem ja wychodzę z założenia, że najkrótsza droga jest najlepsza. Dlatego jeśli chcesz, to możesz użyć tego:
Witam jestem tu nowy i nwm jak to wszystko działą ale do rzeczy pobrałem moda apokalipse do stalkera cc i jestem sobie w bazie gadam z żołnierzami i mam komunikat od gubaska z bunkra ze chce ze mną pogadać i jak już klikam na niego to wywala i gre na pulpit z napisem
Witamy serdecznie na Forum🙂
Potrzebujemy informacji z loga, abyśmy mogli pomóc. Proszę doczytać poniższy temat:
Już zająłem się problemem @Fussion14 na PW. Problem stanowi wersja 1.0006 z CD Action.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description :
[error]Arguments : LUA error: … of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:287: attempt to index local ‘tbl’ (a nil value)
Proszę o pomoc naszemu nowemu koledze, bo chociaż zdegradowaliśmy wersję 1.0006 z CD Action do 1.0004, to wylot pozostał.
@smox tak po mojemu spolszczenie gryzie się w podstawką moda a skoro tak to wrzucę do siebie
wersję 1.0004PL Wystarczy wypakować dodać moda sejwy.
Jeśli dialog będzie bez wylotu można spokojnie grać dalej.
@Fussion14 może do załącznika wstawić sejw przed dialogiem i sprawdzę u siebie.