Apokalipsa

To kiedy to spolszczenie tłumacze?

Tak właściwie to postanowiliśmy że nikomu go nie udostępnimy , będzie tylko dla nas <_<

Miałem nadzieję, że dzisiaj skończę przechodzenie moda. Spowolniło mnie zadanie na znalezienie 3 detektorów w Agropromie. Dwa znalazłem bez problemu, natomiast z trzecim zeszło mi sporo czasu. Staram się wykonywać wszystkie zadania poboczne, by wychwycić jak najwięcej błędów. Teraz muszę zebrać 6 milionów rubli na zakup broni, a jeszcze wyskoczyły zadania w x16 i na Radarze. Gdy to zrobię przyjdzie czas na finałową bitwę. Przynajmniej mam taką nadzieję. Po ukończeniu gry, ostatnie błędy trafią do Kobala. Reszta w Jego rękach.

Witam http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Wiem, że zadaję na tym forum sporo pytań- wybaczcie proszę. Ale znowu mam problem- ni cholery nie mogę znaleźć Kreta- a obleciałem wszystko w Agropromie- i nic <_<

Ale w jakiego moda ty grasz Tedyt ? Do czego ci ten Kret potrzebny ?

Ale w jakiego moda ty grasz Tedyt ? Do czego ci ten Kret potrzebny ?

Przepraszam, nie napisałem- gram w moda Apocalipsis. Zadanie na znalezienie Kreta daje Informator z Baru w zamian za klucz do X18.

Kreta znajdziesz w podziemiach Agropromu w kryjówce Striełoka.

Kreta znajdziesz w podziemiach Agropromu w kryjówce Striełoka.

Byłem, żeby raz <_<. Wgrywałem save już od Baru i nic. Kret zapadł się pod ziemię http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif

Po paru godzinach grania zainstalowałem fixa do wersjii finalnej- może to coś zepsuło ?

Kret u mnie spawnuje sie dokładnie tam gdzie wspomniał kobal

Ja też wrzuciłem fixa w czasie grania i nie zakładałem nowej gry, chociaż chyba było to już po znalezieniu Kreta, więc wszystko jest możliwe …

Witam:) Nie wiecie Panowie gdzie jest trzeci detektor? Jeden mam z wagonika gdzie w podstawce siedział dezerter, drugi z budynku niedaleko wejścia do schowka Strieloka. Trzeciego nie mogę namierzyć

Trzeci detektor jest w bazie wojskowej w budynku sztabu bodajże na parterze

Witam http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Myślałem, że dam radę już bez podpowiedzi, ale nie…Mam papiery handlarza od Sidorowicza i błąkam się po lokacjach nie wiedząc co robić i z kim gadać <_< W PDA żadnych podpowiedzi.

Pozdrawiam

Powinieneś iść na Radar i tam odszukać dowódcę grupy Apokalipsa.Znajdziesz go najpewniej w X10 , zagaduj do każdego na dole aż trafisz na właściwego.Po rozprawie z Apokalipsą idziesz do Woronina a on ci powie co dalej. Na twoim miejscu nałożył bym sobie spolszczenie , może ci wejdzie zapis i będziesz miał po problemie.Jeśli nie wrócisz do starej gamedaty

Gdzie szukać ciał stalkerów z zadania Ducha..Jantar.?

Masz szukać nie stalkerów a zombi.Przeszukuj trupy po kolei to trafisz. Dwa leżały mniej więcej w okolicach wejścia na teren bunkra naukowców , ale na zewnątrz jeszcze.Trzeci chyba przy drodze do x16 po prawej stronie drogi od strony kotlinki z obozem

To już spolszczenie wyszło, a ja żem się nie zorientował. Muszę to nadrobić! :smiley:

Powinieneś iść na Radar i tam odszukać dowódcę grupy Apokalipsa.Znajdziesz go najpewniej w X10 , zagaduj do każdego na dole aż trafisz na właściwego.Po rozprawie z Apokalipsą idziesz do Woronina a on ci powie co dalej. Na twoim miejscu nałożył bym sobie spolszczenie , może ci wejdzie zapis i będziesz miał po problemie.Jeśli nie wrócisz do starej gamedaty

Tak właśnie robiłem- na dole było tylko dwóch -żaden nie chce ze mną rozmawiać. Próbowałem tego chyba ze wszystkimi z grupy na Radarze.

Zawsze ten sam dialog Co nowego w Zonie?- Na razie. I tak ze wszystkimi :smiley:

Patrz uważnie na minimapę czy nie zauważysz kropki oznaczającej trupa.Powinieneś go znaleść w ostatnim pomieszczeniu z wyłącznikiem Mózgozwęglacza.Całkiem możliwe że dowódca ci zginął , w końcu w X10 grasują pijawki.Jeśli będzie kropka a nie będzie ciała to wyjdź z labu i wejdź jeszcze raz.Zadanie zaliczy się jak przeszukasz ciało dowódcy.Jeden problem że Apocalipsa pozostanie neutralna a ty pozostaniesz handlarzem.Z Apokalipsą bardzo łatwo przywrócić stan rzeczy po prostu samemu zaczynając rozróbę.Zmiany frakcji dokonasz u Geni Hakera w Barze jeśli wcześniej znalazłeś jego laptopa.Ewentualnie z tokiem gry Doktor sam zaproponuje przystanie do Poszukiwaczy.

Patrz uważnie na minimapę czy nie zauważysz kropki oznaczającej trupa.Powinieneś go znaleść w ostatnim pomieszczeniu z wyłącznikiem Mózgozwęglacza.Całkiem możliwe że dowódca ci zginął , w końcu w X10 grasują pijawki.Jeśli będzie kropka a nie będzie ciała to wyjdź z labu i wejdź jeszcze raz.Zadanie zaliczy się jak przeszukasz ciało dowódcy.Jeden problem że Apocalipsa pozostanie neutralna a ty pozostaniesz handlarzem.Z Apokalipsą bardzo łatwo przywrócić stan rzeczy po prostu samemu zaczynając rozróbę.Zmiany frakcji dokonasz u Geni Hakera w Barze jeśli wcześniej znalazłeś jego laptopa.Ewentualnie z tokiem gry Doktor sam zaproponuje przystanie do Poszukiwaczy.

Nie ma trupa, nie ma kropki. Może wcześniej powinienem z kimś porozmawiać, bo w PDA nie mam żadnych zadań? Rozmawiałem tylko z doktorkiem koło Petrenki i z Sidorowiczem, który dał papiery, ale żadne zadanie nie pjawiło się.

To coś masz źle.powinieneś mieć zadanie mniej więcej jak pamiętam , zbadaj bunkier Apokalipsy , coś w tym rodzaju.Dokładnie to wieczorem dopiero ci powiem.Całe zadanie powinno wyglądać tak. W X18 wybijasz Apokalipsę i znajdujesz walizke z dokumentami z walizką idziesz do kabla , potem do barmana i na końcu dajesz ją woroninowi. ten każe ci przyjść za chwilę, w miedzyczasie dostajesz sms od charona wracasz do woronina , on ci mówi co znalazł w walizce , uaktywnia sie zadanie zbadaj bunkier. Idziesz przesłuchać doktorka , potem do Sidorowicza i potem na radar