Arsenal Mod

O człowieku ja już dawno zakończyłem ferie .To z jakiego ty województwa?

Mazowieckie, ale mam tydzień dłużej :devil: Planuję dodać trochę ciekawych pukawek z Shokera, tj. MP5, i nie pamiętam co jeszcze ciekawego tam jest. I jeszcze porządne HK416 i 417 :slight_smile: Zależy jak będzie współgrało z obecną paczką.

Hej a dodasz tą broń?

RPD (tam jest tylko RPK, różni się to wyglądem i ,że RPD jest od Diegtiariowa ,a RPK jest od Kałasznikowa)
M1 ,i MID Garand
M9 Bazooka
PKS (Puliemiot KalaschnikowaStankowyj ,bo w grze jest tylko PKM i ten od ciebie PKM Tactic
M1928 Thompson 

Zamiast tego twojego Miotacza ognia daj M2A2
M2 Browning
Gepard M1 (Znajdziesz na wikipedii)

Wymień FAL na FAL bez kolimatora i w prawdziwych kolorach
Wymień SCAR z Crysisa na prawdziwego FN SCARA

PKP Pieczenieg(Wikipedia tam znajdziesz większość tych broni)

Krupnokalibirnyj Pulemiot Władimirowa(Wikipedia)

AEK-971(Wikipedia)

AK-12(wikipedia)

OSW-96(wikipedia)

wz.88 Tantal(wikipedia(przyda się trochę polskiej broni)

wz.89 Onyks (polisz ganXD)Wikipedia)

wz.96 Beryl (znowu Polisz Gan)Wikipedia)

RPG-76 Komar (polski granatnik)WikipediA)

UKM-2000 (polisz ukm(wikipedia)

Pallad M9(Polisz granatnik automatyczny(wikipedia)

KG wz.1960(polisz karabinek granatnik)wikipedia)

Sr25(wikipedia)

TKB-022PM (Do tego jest specialna strona 

pl.uzbrojenie.wikia.com (osobiście polecam w google wpisac wiki uzbrojenie i pierwszy link)

Valmet M62(stronka u góry)

AO-38(u góry)

SAR21(u góry)

AK-108(u góry)

Sako-M95(spongebob kańciastoporty powiedział że stronka u góry)

Bushmaster M17S(góra)

Argam 2000(u góry)

Bushmaster ACR(górka)

To tylko propozycje

Hej a Taktyczny PKM istnieje? jeśli tak to prześlij link na której można go zobaczyć

Większość tego, co podałeś nie istnieje jako broń do STALKERA. Zobaczę co dam radę znaleźć. A w międzyczasie zapraszam na profil na Twitterze :D https://twitter.com/kubekpop Tam zamieszczać będę bieżące plany i zmiany. Mój plan lekcji wygląda ciekawie i wygląda na to, że będę miał czas kleić moda :slight_smile:

No wiem że nie ze STALKERA ale bym chciał w tym modzie

Broń trzeba spawnować czy z zabitych przeciwników zdobyć?

Spawnować. Rozmieszczenie ich po NPC to straaasznie dużo roboty…

A może dodasz do handlarzy ?

Hej nie zgadniesz piszę ten post na samsungu ace! :slight_smile:

A te DLC to będzie płatne?

A od kiedy mody są płatne? 

@Kubekpop: Pracuj pracuj ja już M98B dodałem do siebie :devil:

PS. @ Grzech nie żeby się czepiał, ale ten post:

Hej nie zgadniesz piszę ten post na samsungu ace! :slight_smile:

To raczej nie jest na temat, co nie?

No tak Junx jak zawsze mnie zaskakujesz 1) No bo z tego co wiem to DLC są to płatne dodatki 2) Sorry poprostu dzisiaj go dostałem i jestem podjarany:)

Staram się bo dawno nic nie pisałem na forum 

@Kubekpop: Jak postępy z  dodawaniem? Czy ta lista co podałeś na twitter’ze jest do zrealizowania?

Zapewne jest opcja, ja łatwo nie odpuszczę, męczę USP, coś nie może znaleźć animki sprintu :confused: Ale to się załatwi, zobaczę z innymi pukawkami. Albo mam na to inny sposób. Wezmę config od M1911, skopiuję ważne rzeczy z configa USP z Shokera i dodam jako nową broń. Kiedyś działało :) 

Tylko usp ma problemy, kolejna broń dodana (będzie zamieniać AK74u albo jako oddzielna, ale wolałbym zamienić): 

Właśnie, powtarzające bronie zamieniać czy dodawać jako nowe?

Lepiej nowe, po co dwa razy to samo nosić

A ten Ak-74u to z Shokera z CoP’a jest jak się nie mylę. A z ten USP to z shokera?

Hmm…A jak z bronią z tamtego postu?

USP z Shokera, ale stawia opór :confused: Czyli podmieniać istniejące bronie, jeśli się powtarzają?

Jak masz problem to Ci podeślę “gotowca” ja w Hybrid dodałem go jako pierwszego i bez oporów poszło 

Zainteresowany? :devil:

PS. Jeżeli masz “zamienniki” na podstawowe w nowej “wersji” to dawaj 

@ Grzech:

W nowym wydaniu (1.3a) planuję dodać: Walther P99 Desert Eagle USP .45 Tactical HK416 AK-74 Sig-Sauer P220 Niektóre będą podmieniać obecne

THX Junx 

Szkoła dowaliła mi egzaminy próbne, więc najpewniej w następny weekend dopiero jakieś wydanie. Może w międzyczasie będę wypuszczał pojedyncze elementy, ale nie wiem, czy to ma sens. W piątek i sobotę zarwę noc i będę trochę robił  :geek:

Nie ma problemu, polecam się na przyszłość. 

A co do tematu, jak wygląda baza broni pod względem ilości broni?

NA razie mam ich ok. 40 (plus minus kilka, nie wiem dokładnie które są lipne a które dobre, muszę dokonać selekcji), dodam z 10 z Shokera i nie wiem, co dalej.