Powiem tak net prędkość 20 mb/s pobierało około 30 min. Nic mnie nie zdziwiło aż do punktu kiedy go już zaholowałem, plik okazał się lipny pokazał brak zawartości. I o co tu biega ?
Wydawało mi się logiczne, że na najnowszej. Zawsze tak mi się wydaje. I dla tego zapomniałem. 1.5.10 Mógłbym prosić o loga? I bardzo przepraszam za ten hosting, a rano zaspałem i nie zdążyłem upnąć. Teraz zaczynam wrzucać, ale chwilę to potrwa… A na razie spróbuj z ponownie wrzuconym katalogiem new http://speedy.sh/D6Msy/new.zip
Kurde walczę z tym tyle czasu i nic. Nie mam do ciebie żalu ale musisz zawsze pamiętać że jak wrzucasz jakiegoś moda to zawsze musisz podać na jakiej wersji chodzi bo jak się tego nie robi to taki potem młyn powstaje i zbędne sztuczne zamieszanie.
trochę pokombinowałem i jakoś poszło ale mam pytanie gdzie te wszystkie bronie co na foto były używałeś spawnera? bo w bazie czystego nieba jest tylko pm, toz34 i kilka rzeczy a reszty nie ma.
A wrzucałeś po kolei pliki? Najpierw sam mod, potem patch zawierający configi i teksturę a na końcu skrypt odpowiedzialny za dialog przed pierwszym wyjściem na bagna (co normalnie otrzymujemy sprzęt). I co zrobiłeś?
To nie tak. Ja pakuję wczesną alphę, bez niektórych detali, wysyłam ją do r_populik, on testuje (czyli patrzy, czy bronie działają, nic więcej), patrzy, zdaje pierwszą relację. Ja proszę go o dodanie nowych broni do spawnera. On dodaje je do skryptu. Dlatego nie ma go w tym archiwum. Potem przygotowuję patcha, udostępniam oba pliki (alpha i patch) i skrypt. Mogłem dodać go do patcha, ale zapomniałem. Patcha robiłem w trasie, gdzie często gubiłem zasięg, cieszyłem się, jak złapałem LTE lub chociaż HSPA+… I na małem netbooku ciężko się pracuje. Za niedługo będzie w sieci (już się wrzuca) archiwum z aktualnymi plikami - wszystkimi.