Artefakt dla doktora Krugłowa

Nie potrafię odnaleźć rubinowej bateryjki na radarze która jest potrzebna doktorowi w Prypeci do teleportu. Byłem na jantarze, wypytałem Krugłowa i szukałem tam gdzie powiedział… I rzekomej bateryjki ani widu ani słychu… A pamiętam co mówił: od MW zakręt w lewo, las i para głazów… Jeżeli można to proszę o dokładniejsze nakierowanie gdzie ten art się znajduje… No chyba że można samemu zrobić sobie taką bateryjkę ale tego nie próbowałem bo bateryjki lezą sobie w schowku w barze… Dodam że przeszukałem calutki las a detektor nic nie wychwytuje. Chyba że ma tego artu nie łapać w co nie wierze :wink:

Szukasz trochę w nie właściwym miejscu. Ten art nie jest w lesie…jest dokładny opis miejsca gdzie ukrywa się ten art…:slight_smile:
Poszukaj w zakładce …RADAR

Nie od MW zakręt w lewo tylko przed zakrętem w lewo , idź do narożnika lokacji po prawej stronie drogi i za kamieniami znajdziesz bateryjkę.Gdyby jej nie było wyjdź z lokacji i wejdź z powrotem lub wywołaj emisję , Krugłow mówi że czasami tam się bateryjka pojawia jak pamiętam.

No i dziękuje :slight_smile: Miałem napisać że przed zakrętem w lewo ale wtedy byłem już bardzo śpiący więc raczej dlatego taka pomyłka :wink: