_Kpuc
18 Czerwiec 2011 19:38
1
Dostrzegłem iż na stronie brakuję awatarów w stylu stalkera , każdy nowy ma do wyboru jakieś kotki czy pieski w akcie desperacji możne wybrać jakąś animowaną emotke, zrobiłem takie podstawowe awatary, nic skomplikowanego ale pasującego do forum o grze post apokaliptycznej.
Awatary mogę edytować jeżeli macie jakieś sugestię ?
2 polubienia
Szczerze mówiąc zawsze mi się marzył zestaw emotów stalkerowskich które by mogły również być awatarem.
Jedne w maskach pegaz inne w kapturach z symbolem radiacji,z trąbą snorka itp.
Coś w tym rodzaju. Tak na szybko, pijawka.
Nie mam niestety zdolności w tym kierunku i nie potrafiłbym fajnie tego zrobić.
2 polubienia
Agrael
19 Czerwiec 2011 13:06
3
Fajnie wyglądają, chciałbym zobaczyć awatar z krzyżem ze stalkera a pod nim napis: stalker.pl
Zaklepuję “pochłonęła go zona”!
_Kpuc
19 Czerwiec 2011 16:24
5
Szczerze mówiąc zawsze mi się marzył zestaw emotów stalkerowskich które by mogły również być awatarem.
Jedne w maskach pegaz inne w kapturach z symbolem radiacji,z trąbą snorka itp.
Coś w tym rodzaju. Tak na szybko, pijawka.
Nie mam niestety zdolności w tym kierunku i nie potrafiłbym fajnie tego zrobić.
Trzeba by to narysować a ja się w to jeszcze nie bawię , może kiedyś
Fajnie wyglądają, chciałbym zobaczyć awatar z krzyżem ze stalkera a pod nim napis: stalker.pl
To da się zrobić
Bardzo ładne awatary…śmiałem jak głupi z tej ciotki…Kpuc zrób jeszcze kilka bez napisów i zbliżone postacie…i kontrolerów bez napisów również..
Są świetne te avatary. Może więcej takich z fragmentami budynków i pojazdami.
_Kpuc
21 Czerwiec 2011 06:24
8
Na życzenie
Bardzo ładne awatary…śmiałem jak głupi z tej ciotki…Kpuc zrób jeszcze kilka bez napisów i zbliżone postacie…i kontrolerów bez napisów również..
Ja znajdę chwile czasu to zrobię cała masę takich z postaciami .
Kpuc masz talent i dobry program te awatary można wykorzystać na naszym forum bo nagle się okaże że będą na innyc forach.
Zwalniam awatar “pochłonęła go zona”, bo zostałem zauroczony Winter of Death mod i stworzyłem własny awatar (nawiązujący poniekąd do Gry o Tron :D).
_Kpuc
21 Czerwiec 2011 14:43
11
Kpuc masz talent i dobry program te awatary można wykorzystać na naszym forum bo nagle się okaże że będą na innyc forach.
Będą to będą , nic się nie poradzi , wiesz ile moich grafik lata po necie u chu chu
Jak zostaną wykorzystane to zależy od załogi
1 polubienie
Mógłbyś mi przerobić tego avka co mam u siebie tak żeby pisało na dole Naznaczony?
Teraz ja będę marudził …Kpucu wielki zrób na kontrolerze takie ładne literki jak ma ..Naznaczony tylko w kolorze czarnym (nie szkodzi że mało widać) bez znaczka pl…dla mnie.. http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/ /wodka.png
_Kpuc
27 Czerwiec 2011 08:39
16
Na czarnym nic nie widać !
…
1 polubienie
Agrael
27 Czerwiec 2011 16:29
17
Mam takie pytanko, nie znalazłbyś awatara z bandytą i napis pod nim: Agrael ?
A ja bym tylko prosił o linka do czcionki Stalkerowskiej
Chłopaku ty jesteś jak święty mikołaj eheheheh Ja się boję prosić o coś bo nawet pomysłu nie mam.