Awans na Dośw. Tłumacza (OldMan)

Chciałbym poinformować, że @OldMan w dniu dzisiejszym dołącza do grona Doświadczonych Tłumaczy.

Przed awansem przetłumaczył modyfikację Lód, Cisza po burzy, The Exception oraz dwie serie - Jermak i Obcy wśród obcych: Epizod III. Pomagał także przy pracach nad polską wersją True Stalker.

Dziękujemy za to, co robisz i mam nadzieję, że pewnego dnia stworzysz wymarzone spolszczenie :slightly_smiling_face:

6 polubień

:slightly_smiling_face: Skoro “Lód” jest wymieniony jak pierwszy (i tak było) to chyba lista powyżej nie jest pełna, bo brakuje w niej dwóch modów.
Lista wygląda na prawdę wygląda tak:

Wymarzone spolszczenie i chyba największe wyzwanie wciąż przede mną.
Są już do tego pewne przymiarki.
I jeszcze jedna ważna rzecz.
Bez wsparcia ludzi z forum (nie będę ich po raz enty wymieniał), to wszystko by się nie wydarzyło w takiej jakości jaką
gracz spotyka sięgając po danego moda w wersji PL.
Na koniec cieszę się z awansu i mogę zadeklarować, że nie spocznę na laurach :blush:

7 polubień

Mój błąd @OldMan, zapomniałem o Cisza po burzy i The Exception. Obecne upały mi nie służą :relieved_face:

Myślę, że najważniejsze są chęci, a kto wie - może w przyszłości ktoś z was - tłumaczy - spolszczy pierwszego moda do S2.

3 polubienia

OldMan - do mnie tylko z tekstem bo i tak do tej pory nie wiem gdzie się wsadza i w które pliki przetłumaczony tekst.

Nie mogłem się doczekać aż @OldMan awansuje. Teraz świętuj :beer_mug: :slightly_smiling_face:

1 polubienie