Jak już zapewne większość z was zauważyła, na naszym forum pojawił się baner strony AMK TEAM.
Nie nazwałbym tego współpracą, ponieważ administracja AMK nie wymienia się banerami z żadnymi innym forami czy portalami. Natomiast nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy mieli własny baner, dzięki któremu w wygodny sposób skorzystają na tym użytkownicy naszego forum, którzy znają język rosyjski/ukraiński.
Warto również zaznaczyć, że administracja AMK Team pozwala pisać po polsku na ich forum. Sam się o tym przekonałem
Jeżeli chcielibyście zobaczyć inny baner jakiegoś forum na naszej stronie, to czekamy na propozycje.
Za wykonanie baneru podziękowania należą się @MaklerR.
Często do nich zaglądam szukając czegoś o modach albo podpowiedzi jak chcę coś przerobić pod swoje potrzeby w grze. Polecam korzystanie z ich forum, to naprawdę istna kopalnia wiedzy.
Dodane zostały dwa kolejne banery. AP-PRO.RU - tą stronę znają wszyscy, a więc nie trzeba jej opisywać. Bar Samotnika - Wydaje mi się, że jest to dość mało znane forum, ale znajduje się tam wiele pożytecznych informacji na temat różnych modów.
Myślałem nad tym.
Parę razy przeglądałem to forum i pomimo faktu, że nie mają jakoś bardzo dużo użytkowników, to jednak posiadają sporo modów. Trzeba będzie tylko znaleźć odpowiednią grafikę