Baner - AMK Team, Bar Samotnik, AP-PRO.RU, Sigerous.RU

Jak już zapewne większość z was zauważyła, na naszym forum pojawił się baner strony AMK TEAM.

Nie nazwałbym tego współpracą, ponieważ administracja AMK nie wymienia się banerami z żadnymi innym forami czy portalami. Natomiast nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy mieli własny baner, dzięki któremu w wygodny sposób skorzystają na tym użytkownicy naszego forum, którzy znają język rosyjski/ukraiński.

Warto również zaznaczyć, że administracja AMK Team pozwala pisać po polsku na ich forum. Sam się o tym przekonałem :slightly_smiling_face:

Jeżeli chcielibyście zobaczyć inny baner jakiegoś forum na naszej stronie, to czekamy na propozycje.

Za wykonanie baneru podziękowania należą się @MaklerR.

2 polubienia

Może dużo ludzi to nie zainteresuje ale jak ktoś szuka rozwiązania różnych problemów to na AMK może znaleźć sporo odpowiedzi.

Często do nich zaglądam szukając czegoś o modach albo podpowiedzi jak chcę coś przerobić pod swoje potrzeby w grze. Polecam korzystanie z ich forum, to naprawdę istna kopalnia wiedzy.

Moja propozycja to:  Бар одинокого сталкера ( Bar Stalkera Samotnika )     http://bar-stalk.forum2x2.com/   

Trafiony przy szukaniu strony o Rebornach. Ale innych modów ma również sporo.

Dodane zostały dwa kolejne banery. 
AP-PRO.RU - tą stronę znają wszyscy, a więc nie trzeba jej opisywać. 
Bar Samotnika - Wydaje mi się, że jest to dość mało znane forum, ale znajduje się tam wiele pożytecznych informacji na temat różnych modów. 

1 polubienie

A może by tak sigerous.ru? Jest stroną związaną z modami SGM.

Myślałem nad tym. 
Parę razy przeglądałem to forum i pomimo faktu, że nie mają jakoś bardzo dużo użytkowników, to jednak posiadają sporo modów. Trzeba będzie tylko znaleźć odpowiednią grafikę  

1 polubienie

Wiadomość z ostatniej chwili  Do kolekcji doszedł baner strony Sigerous.ru.

2 polubienia