Mod zmienia interfejs w grze. Daje aż 12 miejsc na artefakty, powiększa okienko z przedmiotami, dzięki czemu nie jest konieczne ciągłe przewijanie paska itp.
P.S. Wszelka grafika w modzie jest przypadkowa.
Autor
Autologic
Instalacja
W pliku fsgame.ltx zamień:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata
na:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata
Pobrane archiwum wypakuj do katalogu z grą. Domyślnie jest to: C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl.
Chyba moge nie znac jakiegos tam skrotu, czy jednak twoim zdaniem musze wiedziec wszystko jesli mam moda?
Masz racje nawet nie powinieneś znać się na wszystkim takich ludzi po prostu nie ma ale śledzę to forum od jakiegoś czasu i po prostu zauważyłem, że to nie pierwszy raz. Wyraziłem moje zdanie o tym nie będę sprawy ciągnął, a nasuwa mi się myśl, że kolego Flippo jakoś ma problem z przyznaniem racji komuś innemu, smutne
Ehh… A Ty dalej swoje… Nie mam z tym problemu, to nie chodzi o to. Po prostu, moderator, to nie osoba, która musi wiedzieć wszystko o danej grze/modyfikacji. Zakończmy to już
[ Dodano: 2009-02-13, 16:34 ]
Przyznam się szczerze , że trochę grzebałem w tym modzie łącząc go z abc slep bagiem i teraz mam problem . zamiast pełnego slotu na artefakty mam tylko 5 miejsc wie ktoś gdzie zmienić żeby było więcej??
Ja myślałem , że jeżeli ktoś jest moderatorem to powinien się znać na tej dziedzinie której tematyka jest forum . Być jako takim fachowcem no a teraz się dowiaduje, że tak nie musi być no cóż jeżeli tak można to ja się zapisze do forum o szydełkowaniu i postaram się być moderatorem ale będzie zabawa