Better UI 1.0

Opis

Mod zmienia interfejs w grze. Daje aż 12 miejsc na artefakty, powiększa okienko z przedmiotami, dzięki czemu nie jest konieczne ciągłe przewijanie paska itp.

P.S. Wszelka grafika w modzie jest przypadkowa.

Autor

Autologic

Instalacja

W pliku fsgame.ltx zamień:

$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata

na:

$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata

Pobrane archiwum wypakuj do katalogu z grą. Domyślnie jest to: C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl.

Download

http://stalker.filefront.com/file/Better_UI;97589

http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=60
Jest na forum. :roll:

1. Chyba moge nie znac jakiegos tam skrotu, czy jednak twoim zdaniem musze wiedziec wszystko jesli mam moda? :stuck_out_tongue:

Masz racje nawet nie powinieneś znać się na wszystkim takich ludzi po prostu nie ma ale śledzę to forum od jakiegoś czasu i po prostu zauważyłem, że to nie pierwszy raz. Wyraziłem moje zdanie o tym nie będę sprawy ciągnął, a nasuwa mi się myśl, że kolego Flippo jakoś ma problem z przyznaniem racji komuś innemu, smutne

Ehh… A Ty dalej swoje… Nie mam z tym problemu, to nie chodzi o to. Po prostu, moderator, to nie osoba, która musi wiedzieć wszystko o danej grze/modyfikacji. Zakończmy to już

[ Dodano: 2009-02-13, 16:34 ]

Przyznam się szczerze , że trochę grzebałem w tym modzie łącząc go z abc slep bagiem i teraz mam problem . zamiast pełnego slotu na artefakty mam tylko 5 miejsc wie ktoś gdzie zmienić żeby było więcej??

Tu się zgodzę. Ale - na przysłość. Nie dziel ludzi na gorszych i lepszych. Powinieneś wiedzieć, czemu.

A ty Elvis Scatter to jesteś dobry bo zawsze nas zaskoczysz modem jakimś fajnym

Powinieneś znać moc Google i Wikipedii. To w zupełności wystarczy.

Moderator, a pytanie takie zadaje, że się zastanawiam nad jego funkcją no ale cóż nie ja mianuje :mrgreen:

1. Moderator to nie moder :stuck_out_tongue: ta sa 2 inne pojecia.

2. Chyba moge nie znac jakiegos tam skrotu, czy jednak twoim zdaniem musze wiedziec wszystko jesli mam moda? :stuck_out_tongue:

A wracając do tematu :smiley: , fajny mod, jak zrobiłem sobie zwiększoną nośność, to ciągłe przewijanie trochę mnie wkurzało.

No teraz to Ty mylisz pojęcia: modder to osoba tworząca mody do gry

Wybacz, szybko pisałem.

i o tym rozmawiamy i o tym wyrażałem swoją opinie

Ale niestety było mylne.

Z Priboiem nie jest kompatybilny, tylko z Oblivion Lost.

Ten mod coś da w Priboiu?

No teraz to Ty mylisz pojęcia: modder to osoba tworząca mody do gry, a mi chodzi o moderatora i o tym rozmawiamy i o tym wyrażałem swoją opinie

To zapisuj - nikt Ci nie broni. Moderator, to moderator, nie zauważyłem, aby miał rangę “modder”, więc…? :roll:

Ja myślałem , że jeżeli ktoś jest moderatorem to powinien się znać na tej dziedzinie której tematyka jest forum . Być jako takim fachowcem no a teraz się dowiaduje, że tak nie musi być no cóż jeżeli tak można to ja się zapisze do forum o szydełkowaniu i postaram się być moderatorem ale będzie zabawa :wink:

Moderator, to nie osoba mająca stalkera, mody, itd. w jednym palcu. Broń Boże, nie myl tych dwóch rzeczy.

Moderator, a pytanie takie zadaje, że się zastanawiam nad jego funkcją no ale cóż nie ja mianuje :mrgreen:

Wikipedia lub Google się kłaniają.

UI ->> User Interface ->> Interfejs użytkownika

Chodzi o wyglad ekwipunku?

Byłby to GUI, czyli graficzny interfejs użytkownika, ale tak nie jest… Popatrz na screeny i opis.

Elvis co to jest to UI? Chodzi o wyglad ekwipunku?

Tak, dokładnie. Mod zmienia jedynie UI.

W opisach nic nie zmienia?? Jeżeli tak to powinien działać wraz z wersją pl dobrze myślę??