Błąd

Jak che zainstalować SoCa to wyskakuje mi to

Załatwiłeś googla nic podobnego nie ma, znalazło mi tylko jeden link ale z niczym co by mogło pomóc.

@LD, proponuje Ci odwiedzić stronę Microsoftu, Javy, Adobe… zaktualizować DirectX z poziomu strony domowej, C++, Net framework… i dopiero odpalać mody i podstawki. Patrząc na Twoje problemy mam wrażenie że Twój system to sito.

Przejrzałem kilka zadziwiająco podobnych tematów w sieci, i wskazują tam winę cracka. Sugerują też przeinstalowanie gry i uzupełnienie patchami oraz aktualizację sterowników oraz bibliotek (patrz post ).

No ale to  jest jak włożę płytę przy próbie instalacji, żadnych cracków i innych siłą rzeczy nie ma.

Błędny lub uszkodzony plik xrCore.dll. Wygląda na to, że próbujesz odpalić grę z płyty…

Tak z płyty ale przegranej nie oryginalnej. To może być przyczyna?

Ale stary. Próbujesz odpalić exe stalkera z płyty? Wgraj grę na dysk bo będzie zamulać i to ostro nawet jeśli pójdzie.

A plik jest po prostu uszkodzony, możliwe, że przy przegrywaniu. Kopię możesz ściągnąć bez problemu z internetu jeśli posiadasz oryginał.

No klucz mam płytę mi gdzieś wcięło.  A skąd mogę ściągnąć? I tak wkładam płytę i z niej chcę startować i mi mówi ten błąd.

No skąd ściągnąć to ja już Ci nie powiem, musisz sam znaleźć. Z płyty się nie uruchamia gier tylko sie je najpierw zgrywa na dysk i stamtąd włącza. To komputer, nie konsola żeby napęd mielił podczas gry.

Jeśli płyta została tylko skopiowana, to z niej nie zainstalujesz gry. Są jakieś zabezpieczenia blokujące. Próbowałem kiedyś zrobić sobie taką płytę bezpieczeństwa, która miała być wkładana do napędu. Ale miałem to samo co Ty.

A klucz jaki masz, to ze Steema? Czy kluczem nazywasz nr rejestracyjny dla zgubionej płyty?  Bo on jest zgodny tylko z nią.

Są na forum repacki od Komy. Skorzystaj z nich.

Da się zgrać odpowiednim programem żeby działało.  Klucz pasuje do gry, nie jest przypisany do płyty. Możesz z internetu ściągnąć grę, wpisać klucz z pudełka i będzie chodzić.

A wpieniłem się i kupiłem na allegro premierową wersję. A część modów i tak płyty nie chce. A radzisz żeby zrobić sobie obraz gry i z niego grać?

A w  Steamie i Uplayu nie działa.

Ja wiem, u mnie w Platynowej Kolekcji płyta jest tylko potrzebna do uruchomienia Cienia, później ją zawsze wyjmuję z napędu żeby się nie niszczyła zobaczysz jak będzie u ciebie. Możliwe, że ten obraz ci nie będzie potrzebny

Steam i Uplay mają swoje własne klucze. W internecie jest podobno sposób na granie bez płyty i w repacku komy chyba też startuje bez.

Do repacków z reguły nie potrzeba już płyty

Jaki to program, do robienia mirroru gry? Zrobienie go, daje spokojny sen.

Będzie taki mirror działaj np. z pendriva?

Spójrz proszę w PM.

1 polubienie

Dziękuję za informację. PW przeczytałem.

Obrazy chyba Deamon Tools robi.