Błędne hasło!!!

Dobra zaczynamy - pobrałem stalkera, zarejestrowałem na stronie, i do tego momentu jest wszystko dobrze. Ale problem zaczyna się ,gdy chcę wejść do gry! Otóż, po wpisaniu hasła wyskakuje “Invalid password” a w grze “You’ve left Zone Wrong login or Password” . Prosze o pomoc!!!

Może wpisałeś hasło z Capslockiem ? Powodów może być dużo ale raczej musisz napisać na forum stalkeronline nie tutaj.

Aby zagrać musisz utworzyć jeszcze raz konto do gry na swoim koncie na stronie :slight_smile:

No dobrze wpiszę, ale jestem pewien, że dobrze wpisuję hasło i nick. Nie wiem o co chodzi. Cholera, a może to przejściowe, bo jak teraz sie wczytałem, to na forum było, że czasami działa ,a później nie…

Zależy czy chcesz grać w Szone czy w SO. Zakładam że w Szone. To jest tak zrobione że jeden pass i login są do konta w internecie a na koncie tworzysz sobie kolejny pass i login już do samej gry.

Tyle tylko, że po założeniu konta nie mogę się zalogować na stronę!

A potwierdziłeś linka rejestracji w poczcie ? Zobacz czy nie przysłali hasła bo tak robili kiedyś.

Przysłali, potwierdziłem… nie mam pojęcia o co chodzi.

Zobacz to:

Teraz zmienili wygląd strony i poradnik był dla serwera RUS, ale zasada powinna być ta sama.

1 polubienie

Dzięki za trud włożony w zrobienie filmiku, specjalnie dla mnie :smiley: .Robiłem tak z 3 kotami, ale nic nie działało nie wiem czemu. UDAŁO SIĘ WIELKIE DZIĘKI!!!

Taka mała porada na start, postać KONIECZNIE wybierz w rodzaju ALIEN (przyjezdny, obcy) a nie ten drugi miejscowy (nie pamiętam jak się nazywa po angielsku). To BARDZO WAŻNE. Jeżeli wybrałeś miejscowego to zrób inna postać główną a tego zostaw jako alta.