Szybka reakcja i poprawka gotowa. Pobiore wieczorem. Dzięki.
Mam nadzieję, że to o to chodziło BugTrap’owi , bo nic innego nie znalazłem. Jak pisałem kwest do Solianki miałem identyczny błąd z takim samym komunikatem.
Niestety nie będzie to takie łatwe
Na razie nie ma możliwości odpalenia moda na moim spolszczeniu - poszkuję wszystkich błędów przy wydatnej pomocy Kobala.
Na razie się wstrzymajcie z pobieraniem, no chyba że chcecie pomóc przy pracy
EDIT: zmieniono link do pobrania nowego patcha (wersja 0.3) w pierwszym poście.
i w tym samym dialogu z Mieciem jest powieżyć powinno być powierzyć
Tylko jak chcesz naprawdę zlikwidować wszyskie literówki ( co i tak jest skazane na niepowodzenie ) to nie rób zaraz patchy i nowych wersji , poczekaj niech sie tego troche nazbiera
No to kolejna porcja.Zachowam numerację żeby się nie myliło
Masz rację, pozbieramy te literówki i orty i zrobimy jednego patcha zbiorczego (no chyba, że w międzyczasie coś grubego się znajdzie, co będzie wymagało natychmiastowej interwencji ).
Akurat te błędy wskazane przez Ciebie pochodzą jeszcze ze spolszczenia lukassa i MROKa z wersji 1.6.
Ja w trakcie adaptacji do wersji 1.7 skupiłem sie na nowych dialogach i różnicach pomiędzy wersjami, więc takich “kwiatków” może być więcej . Część wyłapałem, ale widać nie wszystkie …
Ale będziemy je zbierać i stopniowo naprawiać
EDIT:
Ze zgłoszonych przez Kobala ortów i literówek poprawione zostały wszystkie. W rozmowie dotyczącej lornetki zostawiłem tak jak było w oryginale (czyli słowo “lornetka” na zielono). Oprócz tego przy okazji poprawiłem wszystkie “wogóle”, bo w j. polskim poprawnie jest: “w ogóle”
Łatka będzie jak sie nazbiera więcej, więc czekam …
jest “polskich osiedli” nie za bardzo mi się podoba takie spolszczanie na siłę , niby czemu dla stalkerów znajomym widokiem miały by być polskie osiedla?