Dokładnie @kobal, błąd był po stronie fixa na anomalie. Mogłem przetestować przed wrzuceniem, ukryłem temat.
Człowiek uczy się na błędach, więc następnym razem wszystko dokładnie sprawdzę.
Dokładnie @kobal, błąd był po stronie fixa na anomalie. Mogłem przetestować przed wrzuceniem, ukryłem temat.
Człowiek uczy się na błędach, więc następnym razem wszystko dokładnie sprawdzę.
@ Kondotier - To jest drugi detektor. Wcześniej, w smsie, Adrenalina prosi o zdobycie drugiego detektora bo jeden już sobie sam zorganizował a potrzebuje dwóch.
Ja mam jeszcze sporo przed sobą. Dopiero Sacharow mi drogę na Jupiter pokazał, a Kulinar nagradza schowkami daleko z tyłu. Może jeszcze coś wyniucham.
No i ostatnia paczka. Chyba że zostanie zrobiony ten dodatek “Rodzinne gniazdo” i Striełok ruszy szukać żony.
Ostatnia, bo moda skończyłem.
Proponuję, zmienić trochę dialog dotyczący zadania “Zdjęcia dla Klonowa” W opisie jest informacja, że zdjęcia Kontrolera będzie można
zrobić w tunelach pod X-16. Jednak Kontroler pojawia się na powierzchni przed X-16. Idąc robić zdjęcia odstrzeliłem wszystko co wrogie i tego Kontrolera również. Wczytywałem tunele z 3 razy przebiegłem całe kilka razy niema mutka. Dopiero potem skojarzyłem, że to był ten na powierzchni więc trzeba było się cofnąć w zapisach ![]()
Mam problem ze spolszczeniem. Nie wszystko jest po polsku, cześć pojawiających się komunikatów czy imion stalkerów jest w jakimś swa-hili pisane jakimiś dziwnym znakami. Zgłaszał ktoś już taki problem?
@Trux mogą się trafić jakieś nieprzetłumaczone rzeczy. A wrzuć screena. Może też tak chyba być z ksywami stalkerów jak zacząłeś grać, a dopiero później wrzuciłeś spolszczenie.
A ty tam nie grasz w jakąś inną wersję bo z gry online kiedyś pobierałeś i się o nią pytałeś.
@Trux, @tom3kb
Połączyłem temat z błędami w spolszczeniu dot. Solianki 2016. Może ktoś już o tym wspominał.
12 godzin temu, tom3kb napisał(a):
@Trux mogą się trafić jakieś nieprzetłumaczone rzeczy. A wrzuć screena. Może też tak chyba być z ksywami stalkerów jak zacząłeś grać, a dopiero później wrzuciłeś spolszczenie.
A ty tam nie grasz w jakąś inną wersję bo z gry online kiedyś pobierałeś i się o nią pytałeś.
Wydaje mi się ze to wersja właściwa. Spolszczenie wrzuciłem od razu. Ściągnąłem jeszcze raz wszystkie party. Spróbuję reinstalki i zobaczę