Błędy w spolszczeniu - Historia Ekologa

Jeżeli znajdziecie jakieś błędy, w tekście spolszczenia modyfikacji Historia ekologa to podsyłajcie.

1. Główny bohater to naukowiec - Pilman. Przydałoby się również zmienić jego frakcję na Ekolog lub Naukowiec.[details=Spoiler]

[/details]

2. Brak nazwy dokumentu.[details=Spoiler]

[/details]

3. Końcowa postać i jego nazwa. Nie powinno być raczej Nieznajomy ?[details=Spoiler]

[/details]

1 polubienie

Ten Diegtiariow zamiast Pilmana i Pilman zamiast Nieznanego to moja wina.

Natomiast brak nazwy dokumentu, to wina skryptu, a tego nie sprawdzałem.

Daję poprawione pliki. Tylko mam prośbę. Podmień pliki w gamedacie spolszczenia i taką poprawioną dopiero daj do pobieralni.

gamedata.7z (299 KB)

2 polubienia

Gotowe. Jest już w #1 poście w temacie moda. 

Spoiler

1 polubienie

Więcej błędów być nie powinno. Za to powinno być więcej grających, choć wątpię, aby ruszyli na moda szturmem.

1 godzinę temu, kondotier napisał:

Więcej błędów być nie powinno.

I kuźwa znowu ja musiałem się odezwać :wink:

Ale tylko z kronikarskiego obowiązku.

Grałem już na tym poprawionym spolszczeniu.

A tych nie jestem pewien, tak dziwnie mi  trochę wyglądały te zdanie to wrzucam, możliwe, że się mylę.

Ogólnie  tylko dla twojej informacji bo już poprawiać tego w modzie na 20 minut to nie ma sensu.

1 polubienie

Błędem moim jet kluch zamiast klucz.    Sprawdziłem, w pliku jest prawidłowo klucz.

\<string id="dar\_key\_lab\_1"\>\<text\>Klucz\</text\>\</string\>\<string id="dar\_key\_lab\_descr"\>\<text\>Zwyczajny klucz, w wydrapanym maleńkimi literami napisem "X-4". Myślę, że to on jest mi potrzebny \</text\>\</string\>

To proponowane “żeby” może być, ale nie musi.

A “co tu szukasz”, to zwrot równoznaczny z “czego tu szukasz”.

Oba zwroty zależne od tego, w którym kącie Polski się mieszka.

A ten brak nazwy, to dziwne. Pod wyświetlonym adresem w pliku jest co innego, niż wyświetla się u Ciebie. Daję zrzut. Linie w pliku zaciemnione.

U ciebie wyświetla się z linii niżej, o innym adresie. Na to nic nie poradzę. A przy braniu tego dokumentu, co Ci się wyświetlało?

1 polubienie