@Anton_Gorodecki Najprawdopodobniej coś dołożono do tekstur i następuje zmiana współrzędnych. Do tego miejsca dograłem, nie wiem jak będzie dalej.
@kondotier dziękuję za utworzenie tematu.
U mnie wygląda to tak:
Spoiler
więc zapewne nie gramy w tą samą wersję tego moda. Pobierałem go ze źródeł opisanych w
A może to kwestia ustawionej rozdzielczości albo ustawień graficznych, te poprzesuwane paski i zmienione ikonki?
Też go pobrałem z tych źródeł, a konkretniej z Yandeksa. Jeśli u innych grających nie ma tych błędów, to nie ma też problemu. Moda przeszedłem i przynajmniej na razie nie mam ochoty grać ponownie.
@Anton_Gorodecki A na jakim silniku grasz? x32 czy x64. Bo ja na x64 i to może być przyczyną.
PODBICIE TEMATU:
Pobrałem moda i spolszczenie na nowo. Spolszczenie z naszej pobieralni z tematu dla v.3.0 .
Mod postawiony na x64 i dodane spolszczenie. Uruchamiam i już na ekranie startowym taka sytuacja:
Czy przy wstawianiu nowego spolszczenia, nie nastąpiło jakieś przekłamanie? Bo takie same błędy miałem, gdy testowo nałożyłem spolszczenie dla v.2.3
Na modzie nowo postawionym tak samo przesunięte paski i jest plecakośpiwór.
Czy ktoś już postawił moda v.3.0 ze spolszczeniem? Jak to wygląda u was?
@kondotierJa przed chwilą postawiłem, pobrany z googledrive.
Wersja 64bity.
Też w menu mam napis v2.3 (ale to akurat mógł Anton przeoczyć).
Też mam przesunięte paski zdrowia i pancerza, plecak składa się z dwóch obrazków, tak samo nieprzetłumaczone opcje pogodowe, brak opisu amunicji 50 bmg.
Najpierw grałem na dx 11 i maksymalnych ustawieniach w 1920x1080. Potem zmieniłem na pełne dynamiczne i 1600x900. Ale też się nic nie zmieniło.
@edit
@Anton_Gorodecki zajrzałem w oba spakowane przez ciebie spolszczenia i w tym do 3.0 są takie same pliki rozmiarowo i z taką samą datą jak w tym poprawionym do v2.3.
Czyli wygląda, że przez pomyłkę do archiwum v3.0 spakowałeś też poprawione spolszczenie od 2.3. Przynajmniej mi się tak wydaje ![]()
Nastąpiła mała pomyłka z wersjami spolszczeń, za co wszystkich serdecznie przepraszam. Uaktualniłem spolszczenie, więc teraz powinno być dobrze. W razie problemów proszę pisać.
Zarzuciłem to nowe i już jest ok. ![]()
U mnie też, tyle że dopiero po restarcie komputera.