Na jednym z portali zapowiedziano prace nad spolszczeniem tej gry. Link do portalu…http://www.portal24h.pl/.
Wszelkie trudności techniczne zostały już rozwiązane, dlatego możecie być spokojni, że tłumaczenie wypali i będzie postępowało bez zarzutów. Tradycyjnie jak w przypadku innych spolszczeń Iron Squadu Borderlands 2 spolszczenie obejmie wszystkie teksty gry, a być może i tekstury.
Dobra nowina. Ciekawe jakiej będzie “formie”. Całość [wszystkie napisy] czy częściowe [dialogi do misji itd.]. teraz gram po raz drugi [od poziomu jakim zakończyłem grę] i już zauważyłem potrzebę “wymianę” broni bo już mam znalazłem lepszą Jak na pierwszy raz znalazłem dwie złote bronie [najrzadsze] oraz nowych przeciwników, których nie było przy pierwszej grze. Zobaczymy jakie teraz perełki będą
PS. @ malakas: Możesz podać adres tej stronki?
Witam…Help. Znowu potrzebuje pomocy z ojczyzny :).
Mam tu link do spolszczenia ale nie do pobrania na terenie Norwegii , premium tez niedostępne, a oni chyba nie czytają co do nich pisze bo za każdym razem mi przysyłają ten sam hosting.
Jakby ktoś mógł pobrać i wysłać mi plik na maila . Nie mogę skopiować linku więc przekieruje wiadomość.