Brak dokumentów Ducha w bunkrze sterowania monolitem

Witam

Mod bardzo fajny, czasami troche ciężki. Dotarłem do Ducha, kazał mi przynieść dokumenty z bunkra. No to poszedłem po nie prypeć->czarnobyl(zabiłem diakona bo mi wyskoczył)->sarkofag->czarnobyl-2. Obudził mnie salomon, wziąłem swoje itemy, dopilnowałem żeby przeżył i zlazłem do bunkra, a tam nie ma tych dokumentów.

Tu powinny być, a jest pusto. Wersja 1.004 wszystko instalowane z waszej wersji final i według poradnika, lipa.

Wygląda to tak:

Jak to naprawić?

Pozdrawiam

Proszę pisz poprawnie i popraw swój post LD

Staram się, nawet przecinki stawiam przed “który” czego większość ludzi nie robi, nie wiem gdzie napisałem coś niepoprawnie.

Nazwy własne i imiona pisze się wielką literą. LD

Powtórz od autosave, postaraj się zlikwidować szybko burery zanim zaczną rzucać przedmiotami, te dokumenty musiały wpaść pod teksturę.

Witam Tam jest tylko jeden burer i tak. 3 razy powtarzałem i tam w ogóle nie ma tych dokumentów. Pozdrawiam

W TŚ2 update final, dokumenty mogą tam być ale wcale nie muszą. W TŚ2 update final lokalizacja niektórych przedmiotów questowych jest losowa, to znaczy że dokumenty mogą się pojawić w kilku różnych miejscach. Czyli dokładnie przeszukaj całe podziemia. O ile pamiętam, u mnie były w innym pomieszczeniu, ale też na końcu tego samego korytarza.

A z poradnika korzystaj tego http://stalkerteam.pl/forum/206-poradniki/ Screen który podałeś jest z TŚ1, które nijak się mają do TŚ2 update final

Witam Dobra znalazłem w tym miejscu gdzie poradnik wskazywał, dzięki. Pozdrawiam

Trzykrotnie na nowo wchodziłem z CEA2 do Sterowni Monolitu. I za każdym razem występuje u mnie brak widoczności poszukiwanych papierków z planami podziemi. Przejrzałem kilka poradników, tak naszych jak i rus. Dokładnie przejrzałem wskazane tam pomieszczenia, przepełzałem z wciśniętym klawiszem użycia i nic. To samo zrobiłem w pozostałych pomieszczeniach. Bez efektu.

Mam więc pytanie, czy jest jakiś spawner, który pozwolił by mi ruszyć dalej z grą. Chciałbym grać dalej na własnych wartościach.

Jeśli nie ma, to może ktoś ma zachowanego sava do TŚ2UF, ze znalezionym papierkiem. No i z tymi papierkami co należało wcześniej znaleźć ( np. Kruka). Z takim savem potrzebna podpowiedź, czy są zrobione schowki i gdzie.

http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=657.0 - sejfy

Oraz spałner :  spawner_TT2_Krus1971.zip

http://chomikuj.pl/krulikozwierz/gry+filmy+i+inne+takie+g*c3*b3pie+g*c3*b3poty

1 polubienie

DODANO:

Próbowałem znaleźć zmieniając rozdzielczość ekranu i połowiczne powodzenie. Plany znalazłem, ale tak głęboko w teksturach, że ich wydłubać nie można. Patrz screen.

http://pics.tinypic.pl/i/00586/sfayt89c7j97.jpg

Znając ten punkt, już na właściwych, też są. Ale tylko ten napis informacyjny. Nie pojawia się ten moment, który pozwala je zabrać ( wizualizacja). Strzelanie, wrzucanie granatów, nic nie dało.

Czy jest jakaś rada, żeby je wydłubać?

vidkunsen - dziękuje za dobre chęci, ale w savach nie ma nic o TŚ2, a spawner jest do moda po rus.

Ja potrzebuję spawner do spolszczenia. Widziałem taki, ale teraz za cholerę nie mogę znaleźć.

Spoko, zaponiałem, że ok 70% modów w które grqam to gram po rosyjsku.

:slight_smile:

Rozwiązałem problem, wchodząc na nowo, ale nie z CEA do Sterowni, lecz z Sarkofagu na CEA, akcja na niej i dopiero do Sterowni. Wygrałem na tym, bo ilość odzyskanego sprzętu większa. Na dole też mi poszło o wiele szybciej, burer nawinął się szybko pod nóż. I stwierdziłem, że na zombich szkoda było kul, bo były mało skuteczne, za to świetnie spisał się nóż.

A co dotyczy problemu z planami, dalej były kompletnie niewidoczne, w innym miejscu niż na wcześniejszym screenie, ale czesanie podłogi z wciśniętym klawiszem użycia, spowodowało przeniesienie ich do plecaka i komunikat o wykonaniu tej części zadania.

Ale jak ktoś może udostępnić spawner, to proszę o niego na PW.

Właśnie natknąłem się na ten sam problem. Brak dokumentów. Pomogło jak najszybsze zabicie burera, nie miał czasu łazić i rzucać przedmiotami. :slight_smile: Ps. U mnie dokumenty były pod koniec lokacji mały pokój z filarem na środku. Sąsiadujący z pokojem z tym duźym zbiornikiem, który jest kilka postów wyżej. Już myślałem, że to koniec grania w tego moda ale jakoś się udało.

Odgrzeje 6 letniego kotleta, mamy znaleźć dokumenty-ok, ale tu jest mowa o dokumentach z bunkra natomiast ja mam jeszcze znaleźć jakieś dokumenty w sarkofagu, przejrzałem też YT ale tam też są filmiki z tymi z bunkra i wszystko w tej cholernej cyrylicy, wie ktoś o co chodzi? Czy istnieją w ogóle dokumenty w sarkofagu? bo tak to nie będę latał bez sensu pół dnia i ich szukał skoro ich nie ma

podaj proszę _ DOKŁADNĄ _ nazwę zadania/zadań których dotyczy problem.

2 polubienia

coś chyba źle przeczytałem